Πέτρα στα νεφρά αφαίρεση Report


Νεφρού Stone Απομάκρυνση Έκθεση

Η έκθεση αυτή έρχεται γεμάτη με σπίτι διορθωτικά μέτρα για την αντιμετώπιση πέτρες στα νεφρά. Έτσι, αν είστε ήδη ψάχνουν να αποφευχθεί η χειρουργική επέμβαση, μπορεί να θέλετε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτή την έκθεση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε το επανεξέταση!

Η

Να πάρει μια περίπτωση 搆 idney πέτρα; δεν είναι αστείο, δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος του κόσμου που 抮 αποστείλουμε μέσω ηλεκτρονικού σήμερα βρίσκεται στο. Ας 抯απλώς να πω ότι είναι μια οδυνηρή εμπειρία που wouldn 抰 θέλετε να περάσει μέσα [λογοπαίγνιο δεν προορίζονται]. Έχω 抦 βέβαιος ότι έχετε επίγνωση του τι είναι πέτρες στα νεφρά και το πώς έρχονται περίπου. Αλλά για εκείνους στο σκοτάδι σχετικά με την τεχνογνωσία σχετικά με πέτρες στα νεφρά, εδώ; s μια ανακεφαλαίωση. Νεφρού πέτρες είναι βασικά στερεά ή κρύσταλλο συναθροίσεις των ορυκτών που αποτελούν στα νεφρά σας. Το τελικό αποτέλεσμα, ακραίες πόνο κάθε φορά που ουρείτε αν και υπήρξαν περιπτώσεις σταθερό πόνο, ανεξάρτητα από το αν φοιτούν κλήση φύση 抯 ή not.?There μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να απαλύνει τον πόνο, καθώς και να ανακουφίσει το 憉neasiness; Για ορεκτικά, μπορείτε να προσπαθήσετε να υιοθετήσει μια πιο υγιεινή διατροφή. Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το πλησιέστερο νοσοκομείο για να πάρει την πέτρα στα νεφρά σας αφαιρεθεί. Αλλά αν 抮 Ε δεν προσβλέπει σε μαζική ιατρικούς λογαριασμούς, ούτε μεταφέρει ιατρική ασφάλιση οποιουδήποτε είδους, μπορεί να θέλετε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην έκθεση πέτρα στα νεφρά αφαίρεση.

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα οικονομική ύφεση, είναι καλύτερα να επιλέξουν μια εναλλακτική θεραπεία, παρά να ασχοληθεί με ένα νομοσχέδιο τρέχει σε χιλιάδες δολάρια. Σίγουρα, θα πρέπει να το κεφάλι πάνω στο πλησιέστερο νοσοκομείο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά έχει περισσότερο νόημα για να ενημερωθείτε για τις εναλλακτικές επιλογές και τη βιωσιμότητά τους. Εναλλακτικές θεραπείες δεν είναι κατά κύριο λόγο για την περιστολή του κόστους, σε μεγάλο βαθμό, που είναι ό, τι έπρεπε. Αλλά είναι γεγονός ότι οι επεμβατικές μέθοδοι χειρουργικής, ισχυρά αντιβιοτικά τείνουν να έρχονται μαζί με παρενέργειες, καθώς και μακροπρόθεσμη επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Εναλλακτικές επιλογές, ειδικά μέσα στο σπίτι και θεραπείες κάνουν να σας προσφέρουν μια υγιή εναλλακτική λύση, μια που δεν έρχεται βαρυφορτωμένο με παρενέργειες ή επεμβατικές μεθόδους χειρουργικής. Η παρούσα έκθεση παρέχει ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση πέτρες στα νεφρά με μερικές θεραπείες σπίτι και στο σύνολό τους φαίνεται να είναι κατατοπιστική.

Δεν έχω δοκιμάσει τις μεθόδους επεξεργασίας που απαριθμούνται εδώ λόγω μιας ξαφνικής έλλειψης πέτρες στα νεφρά . Αλλά από ό, τι έχω δει μέχρι τώρα, στην επιφάνειά του, η έκθεση αφαίρεσης πέτρας των νεφρών φαίνεται να παρέχει μια εναλλακτική επιλογή για τις σχετικές συνήθη χειρουργική διαδικασίες. Πέτρες στα νεφρά ποικίλουν σε μέγεθος, όσο πιο σκληρά ώστε να το πιστέψουμε. Είναι φυσικά προκύπτει ότι το μεγαλύτερο είναι, τόσο περισσότερο πόνο που θα είναι μέσα. Έτσι, εάν είστε ο άτυχος αποδέκτης των πέτρα στα νεφρά κληρώσεις, μπορεί να θέλετε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές από τις θεραπείες που αναφέρονται εκεί έξω πριν από την επιλογή για τη χειρουργική επέμβαση. Κρατήστε κάθε επεμβατικές διαδικασίες χειρουργική επέμβαση ως τελευταία επιλογή.

Αυτή η έκθεση κάνει λίστα με τις θεραπείες και υπόσχεται να μειώσει τις πέτρες στα νεφρά σε μικρούς κόκκους άμμου. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να σχετίζονται με αυτό, αλλά μπορεί σίγουρα να σας πω ότι εγώ don 抰 θέλετε, όχι σε όλη τη ζωή μου έτσι κι αλλιώς [χτυπήσει πάνω σε ξύλο]. Τέλος πάντων, αυτή η έκθεση μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ποσοστό επιτυχίας 80% και δεν προσφέρει μια πλήρη επιστροφή χρημάτων, αν 抮 e δεν είναι ικανοποιημένοι με το προϊόν. Ούτως ή άλλως η έκθεση αυτή συνοδεύεται με την έκθεση των νεφρών πρόληψη πέτρα. Η δεύτερη έκθεση σχετικά με την πρόληψη τυχόν επανάληψη και έρχεται με διατροφικές συστάσεις, καθώς και ένα διατροφικό πρόγραμμα. Αν είστε ήδη αναζητούν εναλλακτικές θεραπείες, θεραπείες για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πέτρα στα νεφρά σας, μπορεί να θέλετε να δώσετε αυτήν την έκθεση μια μέσω πηγαίνει πέρα.

You must be logged into post a comment.