μούδιασμα στο λαιμό


Ερώτηση

Η Για 4 χρόνια είχα μούδιασμα στο λαιμό μου όταν κάθισε σε μια σκληρή καρέκλα, είναι ανακουφισμένος όταν σηκώνομαι και να περπατήσει.

είχα μια xray του λαιμού η οποία ήταν μια χαρά, έχω βάλει με αυτό, αλλά τώρα υπάρχει μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και εξαπλώνεται προς τα κάτω τη σπονδυλική στήλη μου και μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού μου, έχω αρχίσει σοβαρές κεφαλαλγίες. Τι θα μπορούσε να είναι η αιτία αυτού του γεγονότος, επηρεάζει κάθε μέρα ζωής μου, ειδικά κατά την οδήγηση, να κάθεται και να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή. Θα ήμουν ευγνώμων για τυχόν προτάσεις.

Η

Απάντηση

Η χωρίς εξέταση, είναι δύσκολο να διαγνωστούν, αλλά ακούγεται σαν να υπάρχει κάποια αδικαιολόγητη ένταση, κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από τα μέσα του πίσω και τραβώντας προς τα επάνω στο λαιμό . Υπάρχουν μύες που προέρχονται από εκεί, και να ταξιδέψει προς τα πάνω στο λαιμό και τη βάση του κρανίου, και όταν τεταμένη, μπορεί να τραβήξει και να προκαλέσει πόνο στον αυχένα, πονοκεφάλους, κ.λπ. Μπορεί να θέλετε να βρείτε ένα καλό χειροπράκτη που θα ασχοληθεί με την ένταση και να ότι δεν υπάρχουν αποκλίσεις που προκαλεί το πρόβλημα.

You must be logged into post a comment.