Ο Άντρας εναντίον Γυναίκα Sleeping Διαμάχη χάπι


Περίπου 50 με 70.000.000 Αμερικανοί αγωνίζονται με προβλήματα ύπνου και αϋπνία και ένας στους δέκα έχουν μετατραπεί σε συνταγογραφούμενα υπνωτικά χάπια σε μια απελπισμένη προσπάθεια να πάρει κάποια διακοπή μάτι. Αυτά είναι μερικά ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι η λήψη υπνωτικών χαπιών, ακόμη και σε μικρές ποσότητες συσχετίζεται με 35 τοις εκατό αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και τέσσερις φορές αυξημένη πιθανότητα πρόωρου θανάτου!

Οι πολλές παρενέργειες των υπνωτικά χάπια

Αν αυτό δεν ήταν αρκετά κακό, υπνωτικά χάπια έρχονται με μια συντροφιά των πιθανών παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένων: δυσκοιλιότητα, κάψιμο και τσούξιμο των άκρων, ζάλη, κεφαλαλγία, αίσθημα καύσου, αδυναμία, ανεξέλεγκτο τρέμουλο, ξηροστομία , διάρροια, εξάνθημα, έμετος, κνίδωση και θολή όραση … για να αναφέρουμε μερικές. Αν και υπνωτικά χάπια είναι επικίνδυνα για τα δύο φύλα, οι γυναίκες πρέπει να λάβει επιπλέον προσοχή κατά την εξέταση τους, επειδή έχουν μια τελείως διαφορετική επίδραση στις γυναίκες από ό, τι για τους άνδρες.

ευρήματα της έρευνας σχετικά υπνωτικά χάπια

Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι η γυναίκα αντιδρούν με το αλκοόλ, η αναισθησία, η ασπιρίνη, η κοκαΐνη και καπνού με διαφορετικό τρόπο από ό, τι οι άνδρες. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το αρσενικό και το θηλυκό νεφρά, το ήπαρ και το γαστρικό ένζυμα έχουν διαφορετική απόδοση. Επίσης, ορισμένες πτυχές της γυναικείας ανατομίας αποτέλεσμα σε μια ενισχυμένη ικανότητα να απορροφά ορισμένα φάρμακα, τα οποία δεν είναι απαραίτητα καλό. Πρόσφατα, οι ερευνητές αποφάσισαν να διερευνήσουν αν οι γυναίκες, επίσης, μεταβολίζουν και αντιδρούν με υπνωτικά χάπια με διαφορετικό τρόπο, και ήταν συγκλονισμένος για να μάθετε πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει μεταξύ των δύο φύλων, όταν πρόκειται για το μεταβολισμό των υπνωτικών χαπιών.

Ανδρών και γυναικών – Προβλήματα ύπνου από Φύλων

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 15 τοις εκατό των γυναικών θα είναι πάρα πολύ εξασθενημένη να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο οκτώ ώρες μετά τη λήψη ζολπιδέμης (το ενεργό συστατικό σε πολλά υπνωτικό χάπι), ενώ μόνο το 3 τοις εκατό των ανδρών θα μπορούσε να θεωρηθεί πάρα πολύ εξασθενημένη. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να υποφέρουν από προσωρινή απώλεια μνήμης μετά τη λήψη του φαρμάκου και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα απλά δεν επεξεργάζονται το φάρμακο με τον ίδιο τρόπο με τους άνδρες. Σύμφωνα με τον Δρ Peter Rice του Πανεπιστημίου του Κολοράντο Skaggs Τμήμα Φαρμακευτικής και Φαρμακευτικών Επιστημών: «Οι άνδρες έχουν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης από τις γυναίκες, γεγονός που τις καθιστά (άνδρες) που μεταβολίζουν πιο γρήγορα. Έτσι, αν οι γυναίκες λαμβάνουν το 10 δόση milligram (που) θα έχουν ένα υψηλότερο επίπεδο »

Η Σχετική ανάγνωση:. Γιατί υποφέρουν στη σιωπή Πότε μπορείτε να κατακτήσετε σας Leaky της ουροδόχου κύστης

Αν είστε γυναίκα και έχετε υποφέρουν με προβλήματα ύπνου ή αϋπνία, είναι σκόπιμο ότι μπορείτε να ρωτήσετε το γιατρό σας για μια λεπτομερή κατάλογο των κινδύνων που συνδέονται με τη λήψη υπνωτικών χαπιών πριν καν να εξετάσει τη λήψη τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν είστε έγκυος ή προσπαθείτε να μείνετε έγκυος. Επίσης, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει εκδώσει μια προειδοποίηση ότι οι γυναίκες θα πρέπει να συνταγογραφείται χαμηλότερες δόσεις υπνωτικών χαπιών που περιέχουν ζολπιδέμη, οπότε αν αποφασίσετε να πάρετε το φάρμακο, βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός σας είναι συνταγογράφηση σας τη χαμηλότερη δόση δυνατό.

προβλήματα ύπνου και αϋπνία

Εάν πάσχετε με προβλήματα ύπνου ή αϋπνία, υπάρχουν φυσικές μέθοδοι που μπορείτε να πάρετε το οποίο δεν θα βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο και θα πρέπει να είναι η δική σας πρώτη επιλογή, ανεξάρτητα από το το φύλο σας. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η κρεβατοκάμαρά σας είναι σκοτεινό, δροσερό και πολύ-όλες που συμβάλλουν στην ξεκούραστο ύπνο. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσει να κολλήσει σε ένα κανονικό πρόγραμμα ύπνου και να αποφεύγουν τη λήψη ΕΣΔ. Επιπλέον, θα πρέπει να αποφύγετε διεγερτικά όπως η καφεΐνη, το αλκοόλ και η νικοτίνη τουλάχιστον 8 ώρες πριν τον ύπνο και αποφύγετε την τόνωση των δραστηριοτήτων, όπως η παρακολούθηση τηλεόρασης, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και την άσκηση 2 ώρες πριν τον ύπνο. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο κρατώντας ένα ημερολόγιο ύπνου και την καταγραφή τις λεπτομέρειες της ημέρας σας, συμπεριλαμβανομένων τι κάνατε και τι καταναλώνεται για να δείτε εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε συνδέσεις. Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, να εξετάσει πίνοντας ένα χαλαρωτικό τσάι βοτάνων ή να μιλάμε για γιατρό σας σχετικά με τη λήψη ενός συμπληρώματος μελατονίνης έως ότου μπορείτε να πάρετε τον ύπνο σας και πάλι στο προσκήνιο.

You must be logged into post a comment.