Tongue Καρκίνος Symptoms


καρκίνου της γλώσσας ταξινομούνται σε δύο κατηγορίες, τον καρκίνο του στόματος κοιλότητας και του καρκίνου στοματοφαρυγγική. Αυτοί οι δύο τύποι εξαρτάται από τη θέση του καρκίνου. Αυτό το άρθρο σας δίνει μια εικόνα για τα σημαντικά συμπτώματα του καρκίνου της γλώσσας.

Στη στοματική κοιλότητα (στόμα) τον καρκίνο, τα δύο τρίτα της γλώσσας (προς τα εμπρός) παίρνει επηρεάζονται από τη νόσο. Στοματοφαρυγγική καρκίνος εμφανίζεται όταν η βάση της γλώσσας (κοντά στο πίσω μέρος του λαιμού) έχει αναπτύξει έναν καρκίνο. ο καρκίνος της γλώσσας είναι μια κοινή και σοβαρή μορφή καρκίνου που επηρεάζει τους άνδρες περισσότερο από τις γυναίκες. Χείλη, τα μάγουλα, σκληρή υπερώα (οστεώδη οροφή του στόματος), έδαφος του στόματος κάτω από τη γλώσσα, τα ανήλικα σιελογόνους αδένες, και τα ούλα μπορεί επίσης να επηρεαστεί από τον καρκίνο του στόματος. Οι περισσότεροι τύποι καρκίνων, όταν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί σε πρώιμο στάδιο, συνήθως έχουν μέτρια έως καλή πρόγνωση. Το ίδιο ισχύει και ξεχωρίζει για τον καρκίνο της γλώσσας. Ωστόσο, η θεραπεία μιας προηγμένης μορφής της ασθένειας έχει μια κακή προοπτική.

Η

Σημαντικό Indicants του Καρκίνου Tongue

Η

#

Μεταξύ όλων των συμπτωμάτων, το πρώτο που παρατηρείται είναι ένα κόκκινο ή λευκό κηλίδα στη γλώσσα. Αυτό το σημείο μπορεί να ποικίλουν σε μέγεθος από το να είναι μικρές και μεσαίες, και μπορεί επίσης να βρεθεί στην επένδυση του στόματος ή τα ούλα. Το σημείο μετατρέπεται σε μια σταθερή θέση και αναπτύσσει ανυψωμένα χείλη. Αυτό δείχνει ότι ο καρκίνος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η

#

Βιώνοντας πόνος στο λαιμό ή έχουν δυσκολία, ενώ το μάσημα ή την κατάποση τροφίμων είναι επίσης ένα κοινό σύμπτωμα της πάθησης. Είναι γνωστή ως δυσφαγία. Σημειώστε ότι, ο ίδιος είναι επίσης ένα κοινό σύμπτωμα της strep το λαιμό (πονόλαιμος). Ωστόσο, αν συνοδεύεται από τα συμπτώματα που αναφέρθηκαν παραπάνω ή παρακάτω, τότε το πιθανότερο είναι μια ένδειξη του καρκίνου της γλώσσας.

Η

#

Αιμορραγία είναι ένα συνηθισμένο σύμπτωμα παρατηρείται σε άτομα με καρκίνο του η γλώσσα. Οι κηλίδες του καρκίνου είναι πολύ προσφορών να ανεχθούν την πίεση οποιουδήποτε είδους, και να σπάσει ανοικτό λόγω της τριβής που προκαλείται από μάσημα, η κατάποση ή το ποτό, κλπ έτσι, αιμορραγούν. Εκτός από αιμορραγία, οι ασθενείς μπορούν επίσης να αναπτύξουν έλκη που δεν δείχνουν σημάδια επούλωσης.

Η

#

Η φωνή του προσώπου μπορεί επίσης να φαίνεται λίγο διαφορετικό από το συνηθισμένο ύφος, που συνοδεύονται από πόνο εντοπισμένο στο μέσο ή έσω ους. Η αναπνοή και γεύση στο στόμα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αυτό συμβαίνει επειδή ο καρκίνος της γλώσσας είναι σαν μια μόλυνση. Παράγει ένα φάουλ ανάσα στο στόμα, και η γλώσσα έχει μια αηδιαστική γεύση. Αυτή η δυσοσμία λόγω του καρκίνου είναι διαφορετικό από το τυπικό, κακή αναπνοή

Η

#

Άλλα συμπτώματα του καρκίνου της γλώσσας περιλαμβάνουν:.

Χαλαρά δόντια ή δόντια για κανένα προφανείς λόγους

Ο πόνος στον αυχένα, πόνος στο σαγόνι

μειωμένη κίνηση της γλώσσας

Ένα εφάπαξ που αναπτύσσεται στο πίσω μέρος του λαιμού ή στην επένδυση του στόματος

Ανώμαλη βάρους απώλεια

ένα αίσθημα κάτι κολλημένο στο λαιμό

Ανώμαλη αλλαγές στη γεύση

η Όπως αναφέρεται, εάν ο καρκίνος ανιχνεύεται όταν είναι ακόμα τοπική, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία η κατάσταση θα μπορούσε να θεραπευτεί πλήρως. Οι διαδικασίες επεξεργασίας εξαιρετικά εξαρτώνται από τη θέση του καρκίνου, καθώς και η έκταση της εξάπλωσης της. Αν είναι εντοπισμένη και μικρές, τότε θα μπορούσε να αφαιρεθεί μέσω μικρές χειρουργικές επεμβάσεις. θα μπορούσε να απαιτείται εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση για μεγαλύτερους όγκους. Για έναν καρκίνο που έχει εξαπλωθεί στο λαιμό, η θεραπεία περιλαμβάνει να απαλλαγούμε από τα καρκινικά λεμφαδένων και άλλων ιστών. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να απαιτήσουν να υποβληθούν σε επανορθωτική χειρουργική μετά την χειρουργική αφαίρεση του καρκίνου. Αυτό είναι για να τους βοηθήσει να ανακτήσουν την ικανότητά τους να μιλήσουν και να φάνε.

Η Συμπερασματικά, ο καλύτερος τρόπος για να ασχοληθεί με τον καρκίνο δεν είναι να αφήσει να αναπτυχθεί στην πρώτη θέση. Παρά το γεγονός ότι, δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος για την πρόληψη του καρκίνου της γλώσσας, υπάρχουν ορισμένα μέτρα που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης της κατάστασης. Αυτές περιλαμβάνουν την αποφυγή χρήση καπνού, την κατανάλωση αλκοόλ με μέτρο, και έχουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Εξίσου σημαντικό είναι να κάνει τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρό σας, έτσι ώστε να μπορεί να αποκλείσει τυχόν προκαρκινικές αλλαγές.

You must be logged into post a comment.