Αρχές της διακοπής του καπνίσματος με ύπνωση London


Η θεωρητική αρχή της δράσης της ύπνωσης Λονδίνο, προκειμένου να σταματήσουν το κάπνισμα βασίζεται στο μηχανισμό της πρόταση και στην έννοια του δακτυλικού αποτυπώματος. Με άλλα λόγια, υπάρχει σε κάθε καπνιστή που θέλει ένα μερίδιο και έχει πάντα επιθυμητό να σταματήσουν το κάπνισμα κάποια μέρα. Οι προτάσεις είναι τα πιο ποικίλα ζητήματα κατά τη διάρκεια της ύπνωσης Λονδίνου συνεδρία που έχει ως στόχο να κάνει ένα πρόσωπο να σταματήσουν το κάπνισμα. Ο ασθενής θα λάβει τα πιο εμπνευσμένα πράγματα από αυτά που προσφέρονται από το θεραπευτή. Για παράδειγμα, μπορεί να επιλέξει από τη σχέση μεταξύ του καπνίσματος, η ναυτία, η αναπνοή χαρά, η επιθυμία να απαλλαγούμε από ένα τοξικό προϊόν, να ξεπεράσουν έναν εθισμό. Η ποιότητα της σχέσης γιατρού-ασθενούς μπορεί να είναι η ίδια επαρκής πρόταση για τον απογαλακτισμό. Εξαρτάται από τη στάση που έχει το πρόσωπο του καπνίσματος ελπίζει για την υπνοθεραπεία Λονδίνο ειδικός για να έχουν: την αυταρχική ή καλοπροαίρετη, καθησυχαστικό ή ανησυχητικό. Η δράση αυτή θα επιτρέψει στο σώμα για να λύσει το πρόβλημα από την ψυχολογική άποψη. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να διατηρούμε τη χρήση της ύπνωσης του Λονδίνου για την διακοπή του καπνίσματος σε χαμηλό δηλητηρίαση του καπνίσματος με υψηλή ψυχολογική εξάρτηση. Ωστόσο, φαίνεται ότι η υπνοθεραπεία Λονδίνο είναι αποτελεσματικό σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τους ανθρώπους από τη νικοτίνη. Η ύπνωση Λονδίνο θα μπορούσε να διευκολύνει τα συμπτώματα της σοβαρής συστατικά έλλειψη καπνού και τις εθιστικές συμπεριφορές και τις χειρονομίες

Τι είναι η μέθοδος να κόψετε το κάπνισμα με την ύπνωση Λονδίνο Διαθέτει πέντε επίπεδα διαφορετική προσέγγιση:.; Â € ¢ Ανακατεύθυνση του καπνιστή να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. â € ¢ Αλλαγή της αντίληψης των εθιστική συμπεριφορά. â € ¢ Χρήση ύπνωση Λονδίνο προκειμένου να δει το μέλλον χωρίς καπνό. â € ¢ Χρήση αποτρεπτική τεχνική ύπνωσης: καπνός = ναυτία. â € ¢ Αυθυποβολή να εξουσιοδοτήσει τον ασθενή στην προσέγγισή του.

Αυτές οι προσεγγίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα ή διαδοχικά. Μετά τον έλεγχο όλων των πιθανών στρατηγικών, φαίνεται ότι το καλύτερο πρόγραμμα θεραπείας αποτελείται από μία μόνο συνεδρία ύπνωσης στο Λονδίνο, που ακολουθείται από μια πιθανή συνάντηση των πλησιάζει σε περίπτωση δυσχερειών. Αν η ανάκληση δεν εμφανίζεται πάντα, είναι άχρηστο να πολλαπλασιάσει συνεδρίες. Η ύπνωση θεραπεία του Λονδίνου σε μια συνεδρία έχει μια ελκυστική εμφάνιση και πρακτική. Όλη η δύναμη της υποβολής είναι συγκεντρωμένη σε μία συνεδρία. Θα πρέπει να επωφεληθούν από την έκπληξη αποτέλεσμα της πρώτης συνεδρίασης, λόγω της σύλληψης και την καινοτομία μιας θεραπείας που εξακολουθεί να έχει όλη την αύρα της δύναμη της υποβολής. Η συναισθηματική επίδραση είναι σημαντική για την απόφαση του καπνιστή να αλλάξετε την κατάστασή του. Από την άλλη πλευρά, πολλοί ασθενείς χρειάζονται μερικά περισσότερα βήματα για την ενίσχυση της την απόφασή τους και να συνηθίσουν την αλλαγή. Ως εκ τούτου, υπάρχει, πρέπει να παρακολουθούνται για την βελτίωση των αποτελεσμάτων. Τα αποτελέσματα της ύπνωσης του Λονδίνου για τη διακοπή του καπνίσματος δείχνουν ένα ποσοστό επιτυχίας: â € ¢ 72% ένα μήνα μετά τη συνεδρίαση. â € ¢ Στη συνέχεια, το 63% μέσα σε δύο μήνες. â € ¢ Στη συνέχεια, το 45% μέσα σε τρεις μήνες. â € ¢ Στη συνέχεια, το 40% σε έξι μήνες.

Αυτή η μείωση είναι αρκετή για να επιβεβαιώσει την πραγματικότητα της διακοπής του καπνίσματος με ύπνωση Λονδίνο. Τα άτομα που εξαρτώνται από τη νικοτίνη ιδιαίτερα αποτοξινωθεί στις ίδιες αναλογίες όπως τα μετρίως εξαρτάται θέματα της νικοτίνης.

You must be logged into post a comment.