Συμπτώματα και Θεραπεία των σιαγόνων όγκου


Ένας όγκος γνάθου μπορεί να προκύψει οφείλεται σε πολλές αιτίες, ο κυριότερος είναι η κακοήθεια των άλλων μορφών καρκίνου που προσβάλλουν την περιοχή αυτή, καθώς εξελίσσεται. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε για τα συμπτώματα και τη θεραπεία των όγκων της γνάθου.

Γνάθων, όταν είναι ο στόχος των καρκινικών κυττάρων, οδηγούν σε αυτό που είναι γνωστό ως

πρωτογενή

καρκίνο της γνάθου, με την πλέον διαδεδομένη είναι καρκινώματα πλακωδών κυττάρων που λαμβάνουν ρίζα από τη βλεννογόνο μεμβράνη στο εσωτερικό του στόματος που περιβάλλει την περιοχή της γνάθου. Αυτή η περιοχή έχει τις άνω και κάτω προεξοχές που υποστηρίζουν τα ούλα και τα δόντια. Είναι η ίδια συνδέεται με το κρανίο, όπου η ίδια αποδίδει περισσότερο στη βάση του. Ο καρκίνος αυτός μπορεί να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος, αν είναι κακοήθης στη φύση. Αυτό το άρθρο θα σας ενημερώσει για τα συμπτώματα και τη θεραπεία των όγκων γνάθου

Η

Τύποι

Η

Οι όγκοι αυτοί είναι δύο τύπων, δηλαδή:.

οδοντογενούς

: αναπτύσσεται από τον ιστό που περιβάλλει την περιοχή δόντια

μη οδοντογενούς

:. πηγάζει από αλλού, όπως ινοσάρκωμα, γίγαντας των κυττάρων βλάβες, οστεοσάρκωμα, και fibro-οστικές, βλάβες η οποία μπορεί να είναι είτε κακοήθεις ή καλοήθεις (όχι το είδος να προχωρήσει και να προκαλέσει ζημιά) στη φύση.

η καρκίνο του στόματος είναι ένα σύνηθες φαινόμενο μεταξύ των ανθρώπων, ειδικά εκείνοι που είναι στη συνήθεια του καπνίσματος και το μάσημα του καπνού.

προκαλεί

η

κάποιου κακές συνήθειες είναι συνήθως οι λόγοι ως προς το τι προκαλεί καρκίνους που λαμβάνουν γενικά μορφή οφείλεται σε κάποιο είδος ρουτίνας τρόπο ζωής. Το κάπνισμα και καπνού μάσησης είναι οι δύο κύριες αιτίες ανησυχίας, όταν πρόκειται για τον καρκίνο του στόματος. Ακόμα και το αλκοόλ έχει γίνει γνωστό για να οδηγήσει μέχρι και σε αυτή τη διαταραχή. Μια δίαιτα που περιλαμβάνει μια έλλειψη λαχανικά και φρούτα μπορεί να οδηγήσει σε αυτή την ασθένεια. Χρόνιο ερεθισμό, το ανοσοποιητικό κατασταλτικό σύστημα, στοματικά διαλύματα με οινόπνευμα σε αυτά, καθώς και τον τρόπο πάρα πολύ φως του ήλιου, λόγω της παράτασης του χρόνου όπου εκτίθεται στην ακτινοβολία, μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε αυτή τη μορφή καρκίνου.

Η

Συμπτώματα

η σημάδια αυτού του είδους των όγκων μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για άλλες ιατρικές καταστάσεις, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να έχουμε αυτά τα πρώτα διαγνωστεί από γιατρό, ο οποίος μπορεί να αποκρυπτογραφήσει αυτά τα σημάδια πριν κάνετε οποιαδήποτε συμπερασματικά σχόλια. Πριν κάνετε οποιεσδήποτε υποθέσεις και πανικοβάλλονται προτού να ξέρετε ακριβώς τι συμβαίνει με το σώμα σας, συμβουλευτείτε ένα γιατρό πρώτα. Τα οστά της γνάθου έχουν την τάση να μεγαλώνουν σε μια δύσκολη προεξέχουσα πρόσκρουση, η οποία θα εξετάσει τους γιατρούς. Οι ιστοί που λαμβάνονται για την αξιολόγηση για να ελέγξετε εάν περιέχουν καρκινικά κύτταρα. Ακτίνες Χ θα αποδειχθεί αν πρόκειται για το σχηματισμό όγκου ή όχι. Το δέρμα γύρω από αυτόν τον τομέα τείνει να πάρετε μια μικρή φαγούρα, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας υπνάκο. Ένα άλλο σημάδι είναι η διόγκωση της γνάθου, οδηγεί σε έντονο πόνο γύρω από την περιοχή, που γίνεται σε κάποιο σημείο, αφόρητη να λάβει. Άλλα συμπτώματα που βιώνουν οι ασθενείς μπορούν να είναι.

ερυθροπλασία (σχηματισμός κόκκινες κηλίδες)

Jaw είναι προσφορά στην αφή

Πονόλαιμος

Τα δόντια είναι ένα λίγο χαλαρά κατά την εξέταση

πληγές που δεν επουλώνονται εύκολα, και συχνά αιμορραγούν

Λευκοπλακία (σχηματισμός άσπρα μπαλώματα)

Δυσκολία μάσησης /κατάποσης

Η

Επιλογές Θεραπεία

η Πολλοί όγκοι μπορεί να αφαιρεθεί χειρουργικά από την κοιλότητα, με την εξαγωγή των δοντιών πρώτα να εισέλθουν στην περιοχή των ούλων όπου κατοικεί ο όγκος. Αυτά μπορεί να αντικατασταθεί αργότερα από οδοντιατρικές διαδικασίες και αφού έχει πραγματοποιηθεί η χειρουργική επέμβαση. Μια σειρά δοκιμών πραγματοποιείται πρώτα για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν οι ασθενείς υποφέρουν από καρκίνο, με πολλές έρχονται σε γιατρούς μετά την ανίχνευση του όγκου.

Η Υπάρχουν τρεις επιλογές που οι ασθενείς έχουν συνήθως όταν πρόκειται για τον καρκίνο που προκύπτουν από όγκους σαγόνι , ένα κυρίως είναι η χειρουργική επέμβαση και οι άλλες δύο κοινές μεθόδους χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

η

Ακτινοθεραπεία

η

υπάρχουν δύο τρόποι για να στοχεύσει και να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα σε αυτή τη μέθοδο , το ένα είναι με την τοποθέτηση των ραδιενεργών υλικών στο ίδιο το άτομο, που καταστρέφει μόνο τα κακοήθη κύτταρα. Το άλλο είναι όπου οι υψηλές ακτίνες ενέργειας που στοχεύουν στα καρκινικά κύτταρα, να καταστρέψουν και να σταματήσει από την περαιτέρω εξάπλωση και την πρόοδο.

Η

Χειρουργική Διαδικασία

η καρκινικά εδώ εξάγεται εντελώς για να το αποφύγει από το να κάνει απολύτως καμία βλάβη στο μέλλον. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για ασθενείς που έχουν όγκους που είναι στάσιμο, και δεν έχουν εξαπλωθεί σε άλλα όργανα ή μέρη του συστήματος (καλοήθης). Αυτό γίνεται κατά τα πρώτα στάδια του καρκίνου, η οποία είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή να δει ότι μπορεί να απαλλαγούμε από τον όγκο στο σύνολό του πριν παίρνει εκτός ελέγχου.

Η

Χημειοθεραπεία

Η

υπάρχουν ορισμένα φάρμακα που δίνονται σε ασθενείς ενδοφλεβίως για να βοηθήσει να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα που έχουν μεταναστεύσει μέσα στο σώμα. Βοηθά τους ασθενείς να αντιμετωπίσουν τον πόνο που οφείλεται στον καρκίνο, αλλά οι πιθανότητες του αυτό επαναλαμβανόμενων είναι υψηλές. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να έρθει πίσω και να αναζητήσουν διάγνωση και πάλι από έναν γιατρό εάν τα συμπτώματα επαναληφθούν.

Η Αυτές οι ενδείξεις είναι εκείνα που μπορούν να λαμβάνουν τη μορφή κάθε φορά, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να κρατήσει συνεχώς ένα μάτι για τυχόν αλλαγές που το σαγόνι σας να αντιμετωπίσετε, ή ανεξήγητο πόνο ή πρήξιμο. Επίσης, μια οικογένεια check up για το ιατρικό ιστορικό σας, θα σας κάνει πολύ καλύτερα, δεδομένου ότι ο καρκίνος είναι κληρονομικό χαρακτήρα

Η

Αποποίηση

:.

Αυτό το άρθρο τρόπο ζωής είναι για πληροφοριακούς σκοπούς μόνο, και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο για τις ειδικές ιατρικές συμβουλές.

You must be logged into post a comment.