Υγιή Καρδιά Tip # 23 – Συμπεριλάβετε ημερομηνίες στη διατροφή σας


Ημερομηνίες, ή khajur, είναι λαστιχωτά και γλυκά φρούτα συχνά απόλαυσε ως σνακ ή χρησιμοποιούνται σε γλυκά και τσάτνεϊ για τα γλυκά και την πλούσια γεύση τους. Ημερομηνίες έχουν πολλά οφέλη για την υγεία και τη διατήρηση καρδιά σας υγιή είναι μόνο ένα από αυτά. Οι βιταμίνες και τα ανόργανα στοιχεία, μαζί με τα αντιοξειδωτικά, παρούσα σε ημερομηνίες διασφαλιστεί ότι η καρδιά σας είναι σε άριστη κατάσταση. Εδώ είναι πώς προσθέτοντας μερικές ημερομηνίες στην καθημερινή διατροφή σας θα μειώσει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. Επίσης, εδώ είναι top 10 την καρδιά υγιή τρόφιμα.

Γιατί οι ημερομηνίες είναι καλό για την καρδιά;

Οι ημερομηνίες είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στο να απαλλαγούμε από τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα. Αυτό είναι ευεργετικό για την αναστολή της οξείδωσης της κακής χοληστερόλης LDL ή στο σώμα και εξαλείφει επίσης τη χοληστερόλη από τα αρτηριακά κύτταρα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες ημερομηνιών δεν λαμβάνει μόνο τη φροντίδα του πεπτικού συστήματος, αλλά επίσης εμποδίζει την κακή χοληστερόλη δημιουργία. Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Food

Μπορείτε να καταναλώνουμε τα ολόκληρα χωρίς σπόρους. Οι σπόροι πρέπει να σε σκόνη πριν από την κατανάλωση. Ημερομηνίες μπορούν να προστεθούν σε επιδόρπια όπως την γλυκάνει φυσικά. Μπορείτε να κάνετε ακόμα και μια ημερομηνία milkshake χωρίς ζάχαρη για να καρπωθούν τα οφέλη της. Προσθήκη ψιλοκομμένο ημερομηνίες για να φρουτοσαλάτες ή δημητριακά.

#Previous άκρη #next Συμβουλή

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με τις καρδιακές παθήσεις, επισκεφθείτε την ενότητα καρδιοπάθεια μας. Για τις καθημερινές δωρεάν συμβουλές για την υγεία, εγγραφείτε στο newsletter μας. Για ερωτήματα που σχετίζονται με τη νόσο, επισκεφθείτε το forum μας.

You must be logged into post a comment.