Ηπατίτιδα Scare Στο Long Island Restaurant


16 Νοέμβρη 2004

MINEOLA, NY – Προστάτες ενός εστιατορίου Long Island ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στην ηπατίτιδα Α

Η κομητεία Τμήμα Nassau Υγείας λέει το εστιατόριο, Villa Λεόνε, του New Hyde Park, έχει αναφερθεί ότι ένας από τους εργαζόμενους την τροφή τους είχε ηπατίτιδα Α περασμένο μήνα.

το υπουργείο υγείας αναφέρει ότι όλοι οι θαμώνες του Villa Λεόνε κατά τη διάρκεια του μήνα του Οκτωβρίου μπορεί να είναι σε κίνδυνο για τις αναθέτουσες ηπατίτιδα Α συμπτώματα συνήθως επιφάνεια περίπου τρεις έως τέσσερις εβδομάδες μετά από την έκθεση και περιλαμβάνουν κόπωση, ανορεξία, πυρετό και έμετο. Όχι ο καθένας που έχει μολυνθεί θα έχουν όλα τα συμπτώματα.

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να μεταδώσουν τη νόσο πριν εμφανιστούν συμπτώματα, έτσι ώστε οι αξιωματούχοι υγείας συμβουλεύει όλους να πλένουν προσεκτικά τα χέρια τους μετά τη χρήση της τουαλέτας και πριν από την παρασκευή τροφίμων.

Υπάρχουν Δεν φάρμακα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία ενός ατόμου κάποτε εμφανίζονται τα συμπτώματα της ηπατίτιδας Α. Η νόσος είναι σπάνια θανατηφόρα και οι περισσότεροι άνθρωποι ανακτούν μέσα σε λίγες εβδομάδες χωρίς επιπλοκές.

You must be logged into post a comment.