κάποιο είδος της ακμής;


Ερώτηση

Η Έχω ένα μικρό (μαργαριτάρι μεγέθους) χτύπημα κάτω από το δέρμα μου στο μάγουλό μου (κατά μήκος της γνάθου). Έχει ήταν εκεί περίπου ένα μήνα, συνήθως εσωτερικές τρίχες τείνουν να πάνε από τότε, γι ‘αυτό πρέπει να είναι κάτι άλλο. δεν έχει αποχρωματισμό, και παρατήρησα χθες μετά το ξύρισμα ότι μυρίζει άσχημα. i αφού έχουν διαπιστώσει ότι αν μπορώ να το μηδέν και να μυρίζει το νύχι μου, μυρίζει σαν να είναι σάπιο, όπως πραγματικά κακή μυρωδιά πρωί αναπνοή. το doen’t κακό ή οτιδήποτε, αλλά είναι μια ανησυχία. τι είναι αυτό και θα πρέπει εγώ να ζητήσουν ιατρική συμβουλή, ή μπορεί να καθοριστεί με κάποια πάνω από τον πάγκο πράγματα;

Η

Απάντηση

Η Ίσως είναι μια οδοντογενούς συρίγγιο … Είναι απαραίτητο να ρίξουμε μια ματιά και να συζητήσουμε την ιστορία σας … θα μπορούσατε να πάρετε μερικές ψηφιακές φωτογραφίες cam; … αν ναι, παρακαλούμε να τις στείλετε σαν συνημμένο σε jvelasq51@hotmail.com με τις λέξεις JMC στο θέμα του μηνύματος e-mail σας (εάν δεν βάλετε αυτό τα λόγια, e-mail σας απορρίπτεται). Αν όχι, εγώ προτείνω ιδιαίτερα ότι μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε μια σκάφους επικυρωμένο δερματολόγο κατά προτίμηση ένα στο πανεπιστήμιο πανεπιστημιακά νοσοκομεία.

Αν υπάρχει ποτέ κάτι που μπορώ να κάνω για να δώσω κάτι πίσω σε σας, μη διστάσετε να το πείτε, για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Με εκτίμηση,

Ουρίμπε.

Η

You must be logged into post a comment.