Δέρμα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο και Prevention


Θα πιστεύατε πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα τόσο των νέων όσο και των παλαιών λάβει την τρομακτική διάγνωση του καρκίνου του δέρματος. Είναι η μορφή του καρκίνου που οι περισσότεροι αγνοούν και αισθάνονται ότι δεν θα επηρεαστούν από ή να παραλείψετε κάθε δοκιμή και αν υποτεθεί ότι θα γνωρίζουν σίγουρα αν είχαν καρκίνο του δέρματος. Λόγω του ότι η ακριβής αιτιολογία της, ώστε πολλοί λαοί, έχει γίνει η πιο κοινή μορφή καρκίνου. Αυτή η μορφή για τον καρκίνο μπορεί να έρθει με τη μορφή μιας ανάπτυξης επί ή πάνω από ένα όργανο το οποίο αναφέρεται ως καρκίνωμα, ή με τη μορφή που αναπτύσσεται πάνω από οποιαδήποτε άλλη περιοχή που ονομάζεται καρκίνος των βασικών κυττάρων. Η βασική μορφή είναι αυτή που είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της έκθεσης στον ήλιο και όλα αυτά φήμες είναι όντως αλήθεια για όσους έχουν ελαφρύτερο δέρμα έχουν αυξημένη πιθανότητα ανάπτυξης αυτής της μορφής καρκίνου. Αυτό είναι επίσης αποτέλεσμα του μαυρίσματος σε εσωτερικούς χώρους, καθώς, είναι ευκολότερο να αποκτήσει τον καρκίνο από τον ήλιο από την υπερβολική ώρες κάτω από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά αν είστε ένας που πηγαίνει συνεχώς μαυρίσματος μπορείτε να προσελκύσει καρκίνο του δέρματος από τις λάμπες, καθώς και.

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τον καρκίνο του δέρματος είναι ότι μπορείτε να το αποκτήσετε από το ποσό της έκθεσης στον ήλιο έχετε υπομείνει σε ολόκληρη την ύπαρξή σας και όχι την κοινή παρερμηνεία των δαπανών ένα μακρύ καλοκαίρι στην παραλία. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι αυτοί οι τύποι των καρκίνων διαγιγνώσκονται σε γενικές γραμμές από τη στιγμή που ένα άτομο φτάσει στην ηλικία των πενήντα. Ήταν εκείνα τα πρόσφατα ευρήματα που γέννησε το κύμα της σαπούνισμα μέχρι το αντηλιακό όλο παιδιών σε όλο τον κόσμο. Χρόνια πριν, ότι δεν ήταν η περίπτωση, οι γονείς θα επιτρέπουν στα παιδιά να παίζουν έξω και δεν πρέπει να ανησυχούν υπερβολικά με την εφαρμογή αντηλιακών προϊόντων στο δέρμα τους. Τώρα, με τις προόδους στην ιατρική δοκιμή έχει δείξει ότι πολλοί ενήλικες που πάσχουν από παθήσεις του καρκίνου του δέρματος αυτούς έχουν ληφθεί από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο από σένα σαν παιδιά. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να βάζουμε πάντα κάποια μορφή προστασίας των αντηλιακών για τα παιδιά σας και τον εαυτό σας πριν βγείτε έξω, ακόμη και τις ημέρες που θολό, όπως μπορείτε να πάρετε ακόμα τα ηλιακά εγκαύματα και εξακολουθούν να αποκτήσουν βλάβες του δέρματος, καθώς και. Ακόμα κι αν δεν έχετε οποιαδήποτε λοσιόν, να θεωρεί φορώντας καπέλα, γυαλιά ηλίου και πουκάμισα που καλύπτουν τα χέρια σας που είναι κατασκευασμένα από ένα υλικό που αναπνέει να φορούν άνετα όταν είναι ζεστό έξω.

Αυτά τα ευρήματα στον καρκίνο του δέρματος είναι να μην αποθαρρύνουν τις οικογένειες από το να πηγαίνουν έξω, καθώς υπάρχουν κάποια οφέλη για την ύπαιθρο που δεν μπορούν να αντικατασταθούν από άλλα πράγματα. Η έκθεση στον ήλιο κάνει να παρέχουν βιταμίνη Α, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για το σώμα για να έχουν τα ισχυρά κόκκαλα και τα θετικά αποτελέσματα για τα συναισθήματά σας ότι το να είσαι στον ήλιο μπορεί να φέρει. Ηλιοφάνεια επιτρέπει σε κάποιον να είναι σε μια θετική διάθεση πάνω που περιβάλλεται σε μια βροχερή, θολό ή ψυχρό κλίμα. Εάν εφαρμόσετε τα αντιηλιακά και επιλέγουν να είναι σε εξωτερικούς χώρους όταν ο ήλιος δεν είναι τόσο επιζήμια, όπως μετά το δείπνο ή τα πρωινά μπορεί ακόμη να απολαμβάνουν με ασφάλεια και να μην πάρει μακριά από όλα τα διασκεδαστικές δραστηριότητες οι οικογένειες δικαιούνται να απολαμβάνουν έξω.

Â

Â

Η

You must be logged into post a comment.