Τα γλώσσα Καρκίνος Causes


αιτίες του καρκίνου της γλώσσας πιο συχνά συνδέεται με το κάπνισμα, το μάσημα του καπνού και την κατανάλωση αλκοόλ. Εκτός από αυτά, ο καρκίνος της γλώσσας μπορεί επίσης να προκληθεί από την αφθονία των παραγόντων. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να τους ξέρω …

τον καρκίνο του στόματος είναι ένας συλλογικός όρος που περιλαμβάνει τον καρκίνο του στόματος, των ούλων, τα χείλη, επένδυση του μάγουλου, τη γλώσσα και τον ουρανίσκο. καρκίνος γλώσσα είναι μία από τις πιο κοινές μορφές καρκίνου του στόματος. Η γλώσσα παίρνει μολυνθεί με έλκη και το άτομο επηρεάζεται βρίσκει τεράστια δυσκολία στην κατάποση και την ομιλία. Το καρκίνωμα βρίσκεται στα πλακώδη κύτταρα τα οποία κάνουν μετάσταση από το σημείο προέλευσης προς άλλα μέρη του στόματος μόνο όταν είναι κακοήθη στη φύση. Ο καρκίνος εξαπλώνεται μέσω των λεμφικών αγωγών ή στην κυκλοφορία του αίματος και είναι πιο πιθανό να επηρεάσουν το λαιμό.

Η Καρκίνο στην γλώσσα δεν είναι πάντα κακοήθη στη φύση. Εάν το κατ ‘αποκοπή ή ο όγκος που σχηματίζεται είναι εντοπισμένος και δεν εισβάλουν σε άλλους ιστούς, τότε είναι μια καλοήθης καρκίνος που δεν είναι απειλητική για τη ζωή. Στη διερεύνηση των αιτίων του καρκίνου της γλώσσας, θα παρατηρήσουμε ότι είναι δική μας κακές διατροφικές συνήθειες και ο τρόπος ζωής είναι υπεύθυνες για την άνοδο σε μια τέτοια σοβαρή επιπλοκή της υγείας.

Η

Το κάπνισμα

Στατιστικές μελέτες έχουν δείξει ότι

καπνιστές είναι έξι φορές περισσότερες πιθανότητες να πάρει τον καρκίνο του στόματος από τους μη καπνιστές

. Είναι γεγονός ότι τα άτομα που καπνίζουν τακτικά είναι πιο ευάλωτοι στον καρκίνο της γλώσσας. Το κάπνισμα πούρων, σωλήνες και τα τσιγάρα σε τακτά χρονικά διαστήματα μολύνει τα κύτταρα της γλώσσας σας που προκαλεί καρκίνο. Η περιεκτικότητα σε νικοτίνη των σημερινών καπνού σε τσιγάρα είναι υψηλό και ο καπνός εισπνέεται είναι επιβλαβής όχι μόνο σε διάφορα μέρη του στόματος, αλλά και στους πνεύμονες.

Η

μάσημα καπνού

Η νικοτίνη, είναι καρκινογόνες, θα προκαλέσει καρκίνο στη γλώσσα όταν είστε εθισμένοι στο μάσημα του καπνού. Η επένδυση του στόματος και των ούλων σας να επηρεαστεί με όγκους και βλάβες που σταδιακά γίνονται κακοήθεις στη φύση. Χρησιμοποιώντας τον καπνό σε μορφές χωρίς καύση, όπως η αποψίλωση και η εμβάπτιση μπορεί επίσης να προκαλέσει καρκίνο στη γλώσσα. Οι χρήστες του καπνού είναι επίσης 6 φορές πιο επιρρεπείς να αναπτύξουν καρκίνους από τους χρήστες που δεν περιέχουν καπνό.

Η

Αλκοόλ Η κατανάλωση

Μια μελέτη η έρευνα που διεξάγεται έχει δείξει ότι 70-80% των ανθρώπων που επηρεάζονται με μορφές καρκίνου του στόματος είναι βαριά καταναλωτές οινοπνεύματος. Το αλκοόλ είναι ικανή να διεγείρει τον καρκίνο προκαλώντας γονίδια, ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει κακοήθεια. Τα κύτταρα που υπάρχουν μέσα στο στόμα παίρνει επηρεάζονται με εξογκώματα και βλάβες. Οι ασθενείς που έχουν επίσης διαγνωστεί με άσπρα μπαλώματα στη γλώσσα, που μπορεί να είναι συμπτώματα του καρκίνου.

Η

Η έκθεση σε ακτινοβολία

Η Πρώτα εκτίθενται σε ακτινοβολία με ένταση μεγαλύτερη από το κανονικό επιτρεπόμενο αιτίες επίπεδο καρκίνου στο στόμα. Οι άνθρωποι που είναι θύματα των πυρηνικών καταστροφών βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο του στόματος. Τα συμπτώματα του καρκίνου της γλώσσας θα μπορούσε να πάει απαρατήρητα αρχικά, αλλά με επιδείνωση της υγείας καθίσταται προφανής.

Η

Η έκθεση σε UV ακτίνες

Η εκθέτοντας τον εαυτό σας υπερβολικά σε υπεριώδεις ακτίνες θα μπορούσε επίσης να είναι ο λόγος για την ανάπτυξη καρκίνου σε μετωπιαίο τμήμα της γλώσσας. Οι βλάβες είναι επώδυνες ότι επηρεάζουν επίσης την οροφή του στόματος και των χειλιών.

Η

Οικογένεια Ιστορία

Η αίτια του καρκίνου της γλώσσας θα μπορούσε επίσης να είναι κληρονομική. Ένα άτομο φέρει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του στόματος όταν έχουν τα μέλη της οικογένειας του /της έχει διαγνωστεί με την ίδια ασθένεια. Δεδομένου ότι είναι μια κληρονομική πάθηση, δεν υπάρχει καμία ιατρική θεραπεία για την πρόληψή της.

Η

κακή στοματική υγιεινή

Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι μία από τις αιτίες του καρκίνου της γλώσσας. Οι άνθρωποι που αναπτύσσουν έλκη στο στόμα συχνά και πρακτική ανθυγιεινές συνήθειες μπορεί να αναπτύξουν καρκίνο του στόματος. Έτσι, πρέπει να ασκήσετε τις καλές συνήθειες για να κρατήσει τη γλώσσα και το στόμα σας καθαρό.

Η

HPV λοίμωξη

μόλυνση με ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων μπορεί να προκαλέσει καρκίνο ανεξάρτητα της γλώσσας. Η βάση της γλώσσας έχει προσβληθεί σε αυτή την περίπτωση. Το γενετικό υλικό του ιού HPV ίδια αναπαράγει, τη διάδοση του καρκίνου σε άλλα μέρη του στόματος (στοματοφάρυγγα) σε μια τυχαία ρυθμό.

Η

κακή διατροφή

Η διατροφή, σε μεγάλο βαθμό, , παίζει σημαντικό ρόλο στην καταστολή των ογκογονιδίων. Μια δίαιτα που στερείται των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει καρκίνο στο στόμα. Η κατανάλωση των μπαχαρικών, κόκκινες πιπεριές και σάλτσες σε μεγάλες ποσότητες μπορούν να οδηγήσουν σε καρκίνο. Μάσημα betel καρύδι και του betel φύλλα είναι μια κοινή πρακτική μεταξύ των ασιατικών ανθρώπων που προκαλεί καρκίνο σε μακροπρόθεσμη βάση.

Η Αυτές ήταν η πιο κοινή μορφή καρκίνου της γλώσσας προκαλεί ότι θα πρέπει να γνωρίζετε. Θεραπεία του καρκίνου εξαρτάται από τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων και το στάδιό του. Πρόωρη πρόγνωση με την κατάλληλη φάρμακα, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία μπορεί να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής των ασθενών. Πλήρη ίαση του καρκίνου της γλώσσας δεν είναι ακόμη γνωστό, ωστόσο, καλή ιατρική θεραπεία είναι αρκετά ικανή να ανακούφιση του πόνου που σχετίζεται με αυτό. Ο καλύτερος τρόπος για να σας αποτρέψει να πέσουν θύματα του καρκίνου του στόματος είναι να μείνετε μακριά από το κάπνισμα και το αλκοόλ. Εκτός από αυτό, η υγιεινή διατροφή και χωρίς άγχος τρόπος ζωής θα ενισχύσει επίσης το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

You must be logged into post a comment.