Αντιμέτωποι με τον πνεύμονα Cancer


Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο στην αρχή για ένα πρόσφατα διαγνωστεί ασθενή να αντιμετωπίσει με τη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Κατά την πρώτη, η αντίδραση μπορεί να είναι θλίψη, σύγχυση, τη μοναξιά, ακόμα και θυμό? ακολουθούμενο από το μεγάλο ερώτημα: «Γιατί εγώ;»

Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό απρόσμενη είδηση ​​αρχίζει να βουλιάζει-in αργά, θα πρέπει να ληφθεί μια πιο ορθολογική ματιά στην κατάσταση. Μετά την οριστική παραλαβή του αυτό που είναι τώρα πραγματικότητα, ο ασθενής πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια. προετοιμασία ασθενή είναι όλα σχετικά με την ευαισθητοποίηση του ασθενούς, και η κατανόηση του τι ακριβώς μπορεί να αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες, εβδομάδες ή μήνες που βάζουν μπροστά.

Συχνά αυτή η προετοιμασία μπορεί να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στη θεραπεία της ένας ασθενής, καθώς η θεραπεία που μπορεί να προσφερθεί το ίδιο. Με μια σαφέστερη κατανόηση του καρκίνου τους, καθώς και τα είδη της θεραπείας που είναι διαθέσιμες, ένας ασθενής είναι πιο πιθανό να είναι σε θέση να λαμβάνουν αποφάσεις και να αντιμετωπίσουν με ό, τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Καρκίνος του πνεύμονα και θεραπεία του μπορεί να επηρεάσει τους ασθενείς με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα πολύ από τη σταδιοποίηση του καρκίνου, όταν είχε διαγνωστεί, και το φύλο και τη γενική υγεία του ατόμου. Ωστόσο, σε κάποιο σημείο φυσικές αλλαγές θα αρχίσουν να επηρεάζουν το σώμα, αν δεν επηρεάζονται από τον καρκίνο, από την ίδια την επεξεργασία.

Είναι αρκετά κοινό για αυτές τις αλλαγές να επηρεάζουν τον τρόπο ένα άτομο μπορεί να σχετίζονται με άλλους ανθρώπους, λόγω της συνεχούς αίσθημα του να είναι υπερβολικά κουρασμένοι, σε λήθαργο, και πάσχουν από σοβαρές ζημιές αυτοεκτίμηση. Συνήθως οικογένεια και τους φίλους είναι ο πρώτος που θα παρατηρήσετε αυτές τις αλλαγές, καθώς είναι αυτοί που θα αισθάνονται συνήθως το βάρος τους.

Οικογένεια και φίλοι τείνουν να συσπειρωθούν γύρω και μπορεί να είναι μια μεγάλη υποστήριξη ανάγκη σε περιόδους ταλαιπωρία; Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές στο χέρι για τους πάσχοντες καρκίνου, καθώς και. Εκτός από τη στήριξη από την ίδια την κλινική του καρκίνου, ο καρκίνος βοήθεια οργανώσεις που ειδικεύονται στην παροχή βοήθειας πάσχοντες αντιμετωπίσουν την ασθένειά τους μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμη.

Συνήθως πληροφορίες σχετικά με τις οργανώσεις αυτές είναι στο χέρι από την κλινική του καρκίνου, αν και οι πληροφορίες μπορεί να επίσης να βρεθεί στο Διαδίκτυο και στις κίτρινες σελίδες. Τόσο η κλινική, και οι οργανώσεις αυτές θα είναι σε θέση να προσφέρουν υποστήριξη, όπως με ένα φυσιοθεραπευτή, ή το διαιτολόγο. Πληροφορίες σχετικά με επίδομα ασθενείας, το δικαίωμα παροχών και τέτοια, μπορούν να ληφθούν από κοινωνικούς λειτουργούς.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί μπορούν επίσης να είναι σε θέση να οργανώσει βοήθεια μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο, και πολύ περισσότερο όταν η ασθενής ζει με τη δική τους. Υπάρχουν πολλές επιλογές διαθέσιμη βοήθεια για τους ασθενείς με καρκίνο. Ωστόσο, η ελπίδα και η πίστη σε αυτό όλα θα πάνε-out ΟΚ δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί, δεδομένου ότι μπορούν να είναι και οι δύο πολύ ισχυρές θεραπείες στον εαυτό τους.

Η

You must be logged into post a comment.