Πώς να απαλλαγείτε από Ακμή Scars – πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε Scars


https://marktowell0.amplify.com/2011/09/28/how-to-get-rid-of-acne-scars-easy-things-you-can-do-to-minimize-and-treat-your-scars/Δεν είναι εύκολο να ασχοληθεί με ερωτήματα σχετικά με το πώς να απαλλαγούμε από τα σημάδια ακμής. Πολλάκις βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και επηρεάζει την εμπιστοσύνη σας και τον τρόπο που ασκούν τον εαυτό σας έξω στο ύπαιθρο. Αυτό το συναίσθημα είναι κατανοητό – απλά θέλετε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα νωρίτερα σωστά; Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση και μερικά εύκολα πράγματα που μπορείτε να βασιστείτε για να απαλλαγούμε από τα δυσάρεστα σημάδια ακμής στο πρόσωπό σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές και κόλπα κάτω και να δούμε πώς μπορεί να μετατρέψει το πρόσωπό σας από ντροπή στη φήμη:

1. Ανακατέψτε έλαιο σανταλόξυλου και κάποια ροδόνερο. Εφαρμόστε αυτό στο δέρμα σας τακτικά για να ελαφρύνει τη χρωστική ουσία από τα σημάδια ακμής?

2. Τρίψτε μερικά κομμάτια αγγούρι στο δέρμα σας λίγο πριν να κοιμηθείτε. Αφήστε το φυσικό χυμό στεγνώσει και μόλις το πλύνετε την επόμενη μέρα?

3. Φέρτε να βράσει μερικά φύλλα βασιλικού σε κατσαρόλα με νερό. Ψύξτε κάτω και τοποθετήστε το μείγμα στο ψυγείο για όλη τη νύχτα. Όταν γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε το μείγμα ως καθαριστικό με μπάλες από βαμβάκι στο χέρι.

Να θυμάστε ότι το κλειδί για την επιτυχία σας στην καταπολέμηση της ακμής ουλές δεν είναι μόνο για τη θεραπεία. Πώς να απαλλαγείτε από τα σημάδια ακμής δεν είναι μόνο για την απόκτηση ή τη γνώση η οποία λειτουργεί, αλλά συνεπάγεται επίσης τη δέσμευση να επιμείνουμε σε αυτό μέχρι theend. Τα αποτελέσματα θα ακολουθήσουν για όσους είναι υπομονετικοί.

Πρόκειται για το πώς να απαλλαγούμε από ακμή ουλές θεραπείες είναι αποτελεσματικές και θα πρέπει να δοκιμάσετε κάθε ένα από αυτά ή να κάνουν τους σε συνδυασμό. Απλά θυμηθείτε να αναλάβει τη φροντίδα του δέρματός σας όλη την ώρα και να τρώνε υγιεινά για να αποφευχθεί η επανεμφάνιση του σπυράκια ή ακμή. Πληρώνει για να δώσουν την δέουσα προσοχή στις ανάγκες του δέρματος.

Η αφαίρεση των ουλών είναι σπάνια ένα εύκολο πράγμα να κάνει. Αλλά με τις κατάλληλες μεθόδους και προσεγγίσεις αφαίρεση σημαδιών, μπορείτε πάντα να σβήνουν σε μια ανεπαίσθητη κατάσταση. Ένα από τα καλύτερα, φθηνή και λιγότερο δαπανηρή τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να θεραπεύσει τα σημάδια σας είναι η χρήση των επιλογών ωρίμανσης φυσικό ουλή. Για να χρησιμοποιήσετε τα φυσικά τεχνικές για να μειώσει τα σημάδια, έχετε να γνωρίζουν πραγματικά τι κάνετε και να ακολουθήσετε τις κατάλληλες μεθόδους.

Υπάρχει αυτή η μεγάλη αφαίρεση σημαδιών e-book το οποίο περιέχει μερικές πολύ πολύτιμες τεχνικές ωρίμανσης φυσική ουλή που έχουν αποδειχθεί να είναι πολύ αποτελεσματική. Έχω συστήσει αυτό τον οδηγό σε τόσους πολλούς ανθρώπους και οι περισσότεροι από αυτούς κατέληξαν στο ξεθώριασμα σημάδια τους!

Θέλετε να γρήγορα κάνει μακριά με άσχημο ουλές σας και τελικά να έχουν αυτό το Scar-Δωρεάν δέρματος έχετε πάντα επιθυμητό να έχω? Αν ναι, τότε σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε τις στρατηγικές συνιστώνται στο:. Ουλή Πρόγραμμα Λύση

Κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο == & gt? Scar Εγχειρίδιο Λύση για να διαβάσετε περισσότερα για αυτό το Φυσικό αφαίρεση σημαδιών Tutorial και να δούμε πώς είναι ήδη βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων σημάδια τους που τους επιτρέπει να έχουν μια σαφή τόνο του δέρματος.

You must be logged into post a comment.