Διαπρεπής προορισμός για πτωματικά ήπατος transplantation


Το ήπαρ είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ζωτικό όργανο του ανθρώπινου σώματος. Το ήπαρ και μόνο εκτελεί πάνω από 500 διαφορετικές λειτουργίες? κατέχει σχεδόν το 13% της παροχής αίματος του ανθρώπινου σώματος σε οποιοδήποτε δεδομένο σημείο και το φίλτρο πάνω από 1 λίτρο αίματος κάθε λεπτό! Θα συμμετέχει επίσης στην ίδια παραγωγή της πάνω από 13.000 διαφορετικές συνθέσεις των χημικών ουσιών και διατηρεί πάνω από 2000 εσωτερικά συστήματα ενζύμων. Καθιστά επίσης υψηλή αξία των πρωτεϊνών του αίματος, πήξη πρωτεΐνες, πρωτεΐνες lipo, και πάνω από το 80% της χοληστερόλης μας. Το ήπαρ φιλτράρει επίσης αίμα, κάνει το πολύ σημαντικό χολή, κάνει και διασπά ορμόνες, ρυθμίζει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα, και αλλάζει όλα τα βλαβερές τοξίνες σε ουσίες που μπορούν να τότε με ασφάλεια αποβάλλεται από το ανθρώπινο σώμα. Και αυτό είναι μόνο μια πολύ μικρή λίστα από τις λειτουργίες που αναλαμβάνει το ήπαρ.

Υπάρχουν πολλές οξείες ασθένειες του ήπατος, μέσω των οποίων το ήπαρ μπορεί να καταστραφεί μερικώς ή πλήρως, μία από τις πιθανές αιτίες της ηπατικής ανεπάρκειας είναι η ξαφνική αποτυχία του ήπατος από λοίμωξη ή τις επιπλοκές που συμβαίνουν από ορισμένα φάρμακα. Σε περίπτωση πλήρους ηπατική ανεπάρκεια, η μόνη πιθανότητα για την επιβίωση του ασθενούς είναι μέσω της διαδικασίας της μεταμόσχευσης ήπατος. μεταμόσχευση ήπατος είναι η διαδικασία κατά την οποία μία προβληματική ήπατος αντικαθίσταται με ένα υγιές ήπαρ? υπάρχουν δύο τύποι επιλογών μεταμόσχευση ήπατος:. εν ζωή δότη και τον πτωματικό μεταμόσχευση ήπατος

Στην περίπτωση των πτωματικό μεταμόσχευση ήπατος, ο δότης μπορεί να είναι θύμα ενός τραυματισμού στο κεφάλι από ένα ατύχημα. Υπάρχουν βασικά δύο τύποι των πτωματικών δοτών, και οι δύο που έχουν υποστεί μια κατάσταση μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη. Δωρεά μετά το καρδιακό θάνατο είναι μια κατάσταση κατά την οποία το επίπεδο της ζημίας εγκεφάλου είναι πολύ εκτεταμένη, αλλά η ίδια η ασθενής δεν πληροί τα κριτήρια του εγκεφαλικού θανάτου. Η οικογένεια του θύματος συμφώνησε να αποσύρει όλη την υποστήριξη ζωής και στη συνέχεια γίνεται σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Μετά η καρδιά του δότη έχει σταματήσει, ο δότης έχει κηρυχθεί νεκρός και, στη συνέχεια, μπορούν να προμηθεύονται τα όργανα. Στην περίπτωση των νεκρών δωρητών του εγκεφάλου, δεν υπάρχει πλέον οποιαδήποτε μορφή της εγκεφαλικής δραστηριότητας, αλλά η καρδιά συνεχίζει να νικήσει.

Το Κέντρο ήπατος και χοληφόρων Χειρουργικής (CLBS) σε Indraprastha Απόλλωνα Νοσοκομείο Νέο Δελχί είναι ένα από τα μεγαλύτερη ινστιτούτων για τα προγράμματα μεταμόσχευσης ήπατος σε όλο τον κόσμο. Το ινστιτούτο είναι ένας διάσημος προορισμός για πτωματικό μεταμόσχευση ήπατος? Το Ινστιτούτο έχει μια μεγάλη λίστα αναμονής, δεδομένου ότι η πτωματικό ήπαρ όργανο δεν είναι συχνά διαθέσιμα. Προτεραιότητα στην λίστα με τις καταχωρήσεις αποφασίζεται από τη σοβαρότητα της ηπατικής νόσου και σε first-come first served βάση. Παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την ενότητα και οι δύο ξένοι και οι Ινδοί σταθεί μια ίση ευκαιρία απόκτησης ενός πτωματικό συκώτι στο πλαίσιο του παρόντος ίδιο το σύστημα, οι επαγγελματίες και αφοσιωμένο γιατρούς και καθηγητές του ιδρύματος πιστεύουν σε πηγαίνει ένα επιπλέον μίλια για την παροχή στους ασθενείς με την πολύ καλύτερη της θεραπείας και φροντίδα.

Joseph Luiz, ένα από τα πιο αξιόπιστα και αυθεντικά συγγραφέας θα συναντήσετε ποτέ .είναι έχει εμπλακεί πλήρως με το γράψιμο το πάθος του, τώρα είναι η παροχή πληροφοριών σχετικά με πτωματικό μεταμόσχευση ήπατος.

You must be logged into post a comment.