Μεσοθηλιώματος και η ενθάρρυνση για την Απαγόρευση του Αμιάντου


Γιατί η απαγόρευση του αμιάντου θεωρείται αναγκαία; Τα όργανα του σώματος έχουν ένα εξωτερικό στρώμα που ονομάζεται mesothelium επένδυση. Όταν αυτή η επένδυση έρχεται σε επαφή με τις ίνες αμιάντου ή σκόνη αμιάντου, αντιδρά αρνητικά. Ξεκινά τη διαίρεση γρήγορα. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής των κυττάρων mesothelium διαστέλλεται. Αυτό οδηγεί σε όγκους στο σώμα και αυτή η κατάσταση ονομάζεται μεσοθηλίωμα. μέσα μεσοθηλίωμα «Θάνατος».

Δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για αυτή την φοβερή ασθένεια και το μόνο βήμα που μπορεί να ληφθεί για τον έλεγχο της έκτασης της ασθένειας αυτής είναι να επιβάλει μια πλήρη απαγόρευση της εξόρυξης, την κατασκευή και την εφαρμογή των αμιάντου σε παγκόσμιο επίπεδο. Το μεσοθηλίωμα είναι ένα είδος καρκίνου του πνεύμονα που είναι επιθετικοί φυσικά και σχεδόν πάντα προκύπτει από την έκθεση στον αμίαντο. Επί του παρόντος, υπάρχει μια συνεχιζόμενη επιδημία της νόσου αυτής στις ΗΠΑ και δεν αποδεικνύει κανένα σημάδι επιβράδυνσης. Η κύρια αιτία του προβλήματος μεσοθηλιώματος Υπάρχει απροσεξία εκ μέρους του αμιάντου κατασκευάζει από το the1970 ο οποίος δεν κρατήσουν τους εργαζόμενούς τους από τους κινδύνους του αμιάντου.

προς το παρόν δεν είναι θεραπεία για το μεσοθηλίωμα, επομένως γιατί πάνω στη γη είναι ο αμίαντος ακόμη νόμιμη. Θα έπρεπε να είχε απαγορευθεί μόλις η σύνδεση έγινε μεταξύ αμιάντου και καρκίνου. Αντ ‘αυτού υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός των εταιρειών που παραμένουν στην εργασία με αμίαντο, παρά τα εκατομμύρια των δολαρίων πάνω από 6.000 επιχειρήσεις έχουν τώρα έπρεπε να καταβάλει ως αποζημίωση για το μεσοθηλίωμα θύματα καρκίνου του αμιάντου.

Δεδομένου ότι η δυνάμεις που είναι φαίνεται σε καμία βιασύνη για την απαγόρευση του αμιάντου, η λύση για εκείνους τους αναγνώστες που αισθάνονται ότι μπορούν να εκτίθενται σε αμίαντο είναι να βρεθεί νομική συμβουλή αμέσως. Είναι καλύτερο να αποκτήσουν εξειδικευμένες μεσοθηλίωμα νομική βοήθεια, καθώς ακόμα και αν δεν έχετε καρκίνο υπάρχει ένας αριθμός των ανθρώπων που έχουν υπερβολικά εκτεθειμένοι που ήθελε νόμιμη αποζημίωση.

Η

You must be logged into post a comment.