Τι πρέπει να κάνετε αν έχετε άσθμα


ΣΥΜΒΟΥΛΗ!

Καταλάβω τι τύπο του άσθματος που υποφέρουν με. Μαθαίνοντας για τον τύπο του άσθματος θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις επιπτώσεις της στη ζωή σας.

Το άσθμα είναι πιο κοινή από ποτέ, τόσο περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται θεραπεία. Με μια τέτοια υψηλή ζήτηση για τα ιατρικά προϊόντα, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι γιατροί αρχίζουν να αναπτύξουν πιο καινοτόμες θεραπείες άσθματος. Τώρα είναι μια μεγάλη στιγμή για να βρουν κάτι για τη θεραπεία του άσθματος σας. Για να εντοπίσετε κάποια βοήθεια για να ξεκινήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συμβουλές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ!

Κόψε το κάπνισμα ή την αποφυγή καπνού εάν πάσχετε από άσθμα. Το κάπνισμα είναι φρικτό για τους ανθρώπους, είναι πραγματικά κακό αν το άσθμα επιδεινώνεται και εμποδίζει το οξυγόνο στο σώμα σας, που χρειάζονται οξυγόνο για να εργαστούν και να εξορκίσει το άσθμα.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από τα προϊόντα καθαρισμού, αν έχετε άσθμα. Προϊόντα καθαρισμού μπορεί να περιέχουν χημικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσει μία ασθματικού επεισοδίου, όπως η αμμωνία. Καλό θα είναι να εξετάσει τη χρήση προϊόντων που έχουν οργανική βάση κατά τον καθαρισμό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ!

Εάν είστε κάποιος που παίρνει μια επίθεση άσθματος που σχετίζονται με την αλλεργία όπως τα συμπτώματα, δεν υπάρχει φάρμακο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσει. Το omalizumab είναι ένα τέτοιο φάρμακο, και μπορεί να ελέγξει τα αλλεργικά συμπτώματα που μπορεί να βιώσει.

Να φυλάσσεται μακριά από οποιαδήποτε και όλα όσα ξέρετε προκαλεί κρίσεις άσθματος σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι είστε αλλεργικοί να αρέσει γύρη ή σκόνη. Θα μπορούσε επίσης να είναι κάποιο είδος έντονης άσκησης. Προσπαθήστε να καταλάβω, όταν άρχισε το άσθμα σας έτσι ώστε να μπορεί να αποφευχθεί.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ!

Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε την αφθονία των βιταμινών Ε και C, αν πάσχετε από άσθμα. Θεωρείται ότι αυτές οι βιταμίνες θα βοηθήσει στην αύξηση της πνευμονικής λειτουργίας και θα βοηθήσει στον έλεγχο των συμπτωμάτων του άσθματος.

Πολλά φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν μια κρίση άσθματος χωρίς να το γνωρίζετε. Η ασπιρίνη μαζί με άλλα ΜΣΑΦ μπορεί να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Ορισμένα φάρμακα για την αρτηριακή πίεση και την καρδιακή νόσο – αυτοί οι αναφέρεται ως βήτα-αναστολείς – μπορεί επίσης να επιδεινώσει τα προβλήματα άσθματος. Είναι σημαντικό για το γιατρό σας να γνωρίζει πλήρες ιατρικό ιστορικό σας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν φάρμακα που παίρνετε τώρα, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν καλύτερα το άσθμα σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ!

Αν έχετε άσθμα, μπορεί να να εξετάσει την εγκατάσταση ενός αφυγραντήρα στο σπίτι σας. ακάρεα της σκόνης είναι μια σημαντική πηγή των κρίσεων άσθματος, και αφυγραντήρες είναι μεγάλη για να απαλλαγούμε από τα μικρά buggers.

Εάν έχετε μέτρια κρίσεις άσθματος, εκπνεύστε δυνατά, έτσι ώστε να αναγκάσει τον αέρα από τους πνεύμονές σας. Εκπνεύστε όσο πιο γρήγορα και πιο δυνατά μπορείτε. Αναγκάσει τους πνεύμονές σας να αποβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα. Εισπνεύστε σε μια σειρά τριών ή τρία ρηχή αναπνοή και μία βαθιά αναπνοή. Μετά τους πνεύμονές σας γεμίζουν με αέρα, δυναμικά εκπνέετε και πάλι. Αυτό δίνει την αναπνοή σας ένα ρυθμό, που θα σας κάνει να γνωρίζουν πόσες αναπνοές πάρετε. Επιπλέον, κατ ‘επανάληψη αδειάζει τα πνευμόνια σας από τον αέρα, έτσι ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε το πιο πλούσιο σε οξυγόνο αέρα. Αν βήχετε ή παράγουν πτύελα, μην ανησυχείτε. Απλά παραμείνουν επικεντρωμένες στο στόχο σας, η οποία είναι να ανακτήσει ένα κανονικό ρυθμό της αναπνοής.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ!

Οι άνθρωποι που πάσχουν από άσθμα θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση αρωματικών προϊόντων οικιακής χρήσης. Αρώματα υπάρχουν σε εκατοντάδες κοινών καταναλωτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των προμηθειών καθαρισμού, αρωμάτων, απορρυπαντικών και σπρέι δωμάτιο.

Αν έχετε διαβάσει αυτό το άρθρο, μπορείτε τώρα καταλαβαίνω πώς μπορείτε να ασχοληθεί με τη θεραπεία του άσθματος. Ψάξτε για μια θεραπεία προσαρμοσμένη στην κατάστασή σας. Ευτυχώς, υπάρχει ένας πλούτος των πληροφοριών που θα σας βοηθήσουν να ερευνήσετε και να αναθεωρήσει τα οφέλη των διαφόρων θεραπειών. Όταν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, θα είστε σε θέση να βελτιώσει το πόσο καλά μπορείτε να αναπνεύσει.

You must be logged into post a comment.