Λεμφοίδημα Supplies


Χρησιμοποιώντας προμήθειες λεμφοίδημα κατάλληλα είναι ένα σημαντικό μέρος της θεραπείας και διαχείρισης λεμφοίδημα. Ωστόσο, επειδή βλέπω ότι υπάρχουν τόσες πολλές προμήθειες που προσφέρονται, οι ασθενείς ακόμα και θεραπευτές μπορεί να γίνει αρκετά συγκλονισμένοι όταν προσπαθούν να επιλέξετε τα καλύτερα στοιχεία. Αυτό που ακολουθεί είναι ένα πολύ βασικό οδηγό για τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες προμήθειες λεμφοίδημα.

Ένας οδηγός για λεμφοίδημα Προμήθειες

Οι περισσότεροι ασθενείς που πάσχουν από λεμφοίδημα θα πρέπει να υποβληθούν Λεμφική Παροχέτευση. Αν και αυτή η θεραπεία δεν απαιτεί καμία ειδική λεμφοίδημα ίδια προμήθειες, την κατάλληλη επίδεση πρέπει να παρακολουθεί έτσι ώστε η αποσυμφόρηση που μόλις συνέβη δεν αναστρέφεται. Ως εκ τούτου, ένας θεραπευτής που εκτελεί εγχειρίδιο λεμφικό θα πρέπει να είναι σίγουρος για να απόθεμα επάνω σε εξειδικευμένα επιδέσμους λεμφοίδημα? αυτές οι επίδεσμοι κατασκευαστεί ειδικά για να μένουν στη θέση τους έτσι ώστε το ρευστό δεν ρέει και πάλι στην πληγείσα περιοχή.

Μόλις μερικά από το πρήξιμο έχει μειωθεί μέσω εγχειρίδιο λεμφικό μασάζ, ο ασθενής θα ξεκινήσει μια ρουτίνα διαχείρισης λεμφοίδημα. αντλίες λεμφοίδημα γίνονται γρήγορα ένα δημοφιλές εργαλείο για τη συντήρηση λεμφοίδημα. Αυτές οι αντλίες αποτελούμενες από μια καλοπληρωμένη δουλειά εκκίνησης ή χιτώνιο που είναι ενσύρματη με τέτοιο τρόπο ώστε να αποσπάσουν και να απελευθερώσει την πληγείσα περιοχή με τρόπο που αντανακλά τις κινήσεις του εγχειριδίου λεμφικό μασάζ αποστράγγισης? αν και αυτές οι αντλίες δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στη θέση ενός εγχειριδίου μασάζ λεμφικό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια για να κρατήσει το πρήξιμο κάτω

Ωστόσο, μακράν το πιο δημοφιλές προμηθειών λεμφοίδημα είναι ενδύματα συμπίεσης.? αυτά τα ενδύματα που κατασκευάζονται σε όλους τους τύπους σχημάτων, μεγεθών, τα υλικά, και πιέσεις. Αν ένα άτομο έχει υποστεί Λεμφική αποστράγγιση και είναι τώρα στο στάδιο της συντήρησης, αυτός ή αυτή πρέπει να φορούν ένα ένδυμα συμπίεσης κάθε μέρα για να κρατήσει το πρήξιμο κάτω και να αναδιαμορφώσει την πληγείσα περιοχή. ενδύματα συμπίεσης είναι επίσης χρήσιμο για εκείνους που γνωρίζουν ότι διατρέχουν κίνδυνο λεμφοίδημα? Με άλλα λόγια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτικό μέτρο.

You must be logged into post a comment.