Λαιμό Dissection


Ριζική λαιμό ανατομή

Λαιμός ανατομή είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση καρκινικών ιστών στο κεφάλι και το λαιμό. Ο σκοπός της ριζοσπαστικής ανατομή του λαιμού είναι να αφαιρέσετε λεμφαδένες και άλλες δομές στο κεφάλι και το λαιμό που είναι πιθανόν ή αποδεδειγμένα να είναι καρκινικά. Παραλλαγές σε αυτό το είδος της χειρουργικής επέμβασης εξαρτώνται από την έκταση του καρκίνου.

Μια ριζική εκτομή τραχήλου γίνεται όταν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί ευρέως σε όλη την περιοχή του λαιμού, πράγμα που σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος του ιστού αφαιρείται. Ένα τροποποιημένο ανατομή λαιμό αφαιρεί λιγότερο ιστό, και ένα επιλεκτικό διαχωρισμό λαιμό απομακρύνει ακόμη λιγότερο. Αυτή η χειρουργική επέμβαση δεν πρέπει να πραγματοποιείται εάν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί πέρα ​​από το κεφάλι και το λαιμό, ή εάν ο καρκίνος έχει εισβάλει τα οστά των αυχενικών σπονδύλων (το πρώτο επτά σπονδύλους της σπονδυλικής στήλης), ή το κρανίο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η επιχείρηση δεν θα περιέχει αποτελεσματικά τον καρκίνο.

Τι είναι ο καρκίνος στον αυχένα;

καρκίνο του τραχήλου είναι μερικές φορές αναφέρεται ως καρκίνο του λάρυγγα, η οποία δεν είναι. του τραχήλου εξαπλώνεται συχνά να κοντινούς ιστούς και σε λεμφαδένες. Η κατάργηση αυτών των δομών είναι ένας τρόπος για να πάρετε αποτελεσματικά απαλλαγούμε από τον καρκίνο και να κρατήσει από την εξάπλωση.

Εάν ο καρκίνος είναι ευρέως διαδεδομένη στην περιοχή του αυχένα, φλέβες, μύες και τα νεύρα μπορεί να αφαιρεθεί μαζί με τους λεμφαδένες. Ο στόχος είναι να αρθούν όλα τα καρκίνο με παράλληλη εξοικονόμηση καθώς πολλές από τις συνιστώσες γύρω από τους κόμβους όσο το δυνατόν. Οι ανατομές λαιμό γίνεται στο νοσοκομείο υπό γενική αναισθησία από το κεφάλι και το λαιμό χειρουργό.

You must be logged into post a comment.