Γεννητικών λεμφοίδημα


Τι είναι γεννητικών λεμφοίδημα;

γεννητικών λεμφοίδημα είναι συχνά το αποτέλεσμα του καρκίνου που σχετίζονται με χειρουργικές επεμβάσεις. Για παράδειγμα, του προστάτη, του ήπατος, του πνεύμονα, λεμφώματα, και κοιλιακό καρκίνοι μπορεί να προκαλέσει οίδημα των ποδιών, το οποίο μπορεί επίσης να κινηθεί στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Μπορεί επίσης να έρθει δευτερευόντως προς παραγωγή υγρού στην κοιλιά που εξαπλώνεται στα πόδια.

Όταν υπό θεραπεία για οποιονδήποτε τύπο καρκίνου, εάν τα επίπεδα της πρωτεΐνης πέσουν σε χαμηλότερα επίπεδα, υγρό θα διαρρεύσει μέσα ολόκληρο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των ποδιών και τα γεννητικά όργανα. Οι ίδιες προφυλάξεις που θα πάρει για λεμφοίδημα του βραχίονα ή του ποδιού, θα πρέπει επίσης να ληφθούν με γεννητικών λεμφοίδημα. Από τη στιγμή που θα παρατηρήσετε πρήξιμο στο πόδι ή την περιοχή των γεννητικών οργάνων, θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια για να αντιστραφεί αυτή η διαδικασία πριν κλιμακωθεί το πρόβλημα.

Τι μπορείτε να κάνετε

γεννητικών λεμφοίδημα είναι μια καταστροφική κατάσταση , η οποία γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, επειδή οι ασθενείς είναι συχνά ντρέπονται να συζητήσουν με τους γιατρούς τους. Η θεραπεία για την πάθηση αυτή ακολουθεί τις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές ως θεραπεία για το λεμφοίδημα του βραχίονα ή τα πόδια. Συνήθως, οι θεραπευτές θα εκτελέσει θεραπεία αποσυμφορητικό, η οποία περιλαμβάνει Λεμφική Παροχέτευση και θλίψη επίδεση.

Επίδεση είναι πολύ δύσκολο, διότι είναι δύσκολο να επίδεσμο σωστά και να συμπιέσει το σύνολο της περιοχής των γεννητικών οργάνων, σε έναν άνδρα ή μια γυναίκα. Τα ενδύματα συμπίεσης για την περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι ειδικά σχεδιασμένα με ιμάντες και τακάκια ελέγχου οσμών για να παρέχει την πιο άνεση, καθώς και την καλύτερη συμπίεση. Μόνο ένας καλά εκπαιδευμένος θεραπευτής θα έπρεπε καν να προσπαθήσουμε για τη θεραπεία λεμφοίδημα των γεννητικών οργάνων, καθώς είναι δύσκολο να κάνει και μπορεί να είναι πολύ εκφοβιστικό για τον ασθενή.

You must be logged into post a comment.