Κάλτσες συμπίεσης για Lymphedema


Η φροντίδα για τα πόδια σας με τη συμπίεση κάλτσες για λεμφοίδημα

κάλτσες συμπίεσης για λεμφοίδημα βοήθεια για να μειώσει τη διόγκωση και να επιστρέψει το προσβεβλημένο μέλος στο κανονικό μέγεθος. Οι ασθενείς με λεμφοίδημα που φορούν ενδύματα συμπίεσης θα βρείτε ότι είναι σε θέση να ανακτήσει την κινητικότητα του προσβεβλημένου ποδιού, και ότι ο πόνος και η δυσφορία που συνδέεται με τη διόγκωση είναι πολύ μειωμένη. μανίκια συμπίεσης, κάλτσες, και επιδέσμους είναι μέρος ενός συνολικού σχεδίου θεραπείας που αποτελείται από επαγγελματικές ή /και φυσική θεραπεία, εξειδικευμένες οδηγίες θεραπείας, φροντίδας του δέρματος, και την άσκηση.

Δυστυχώς, λεμφοίδημα είναι μια χρόνια κατάσταση που δεν μπορεί να θεραπευτεί. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί και οι ασθενείς μπορούν να πάνε για να ζήσουν «φυσιολογική» ζωή, εάν ακολουθήσουν το προδιαγεγραμμένο πρόγραμμα θεραπείας. Η απόκτηση της σωστής θεραπείας είναι ζωτικής σημασίας στη ζωή ενός ασθενούς, επειδή μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ απλά να πάρει από ή ζουν καλά.

κάλτσες συμπίεσης για λεμφοίδημα είναι μια αναγκαιότητα για εκείνους που υποφέρουν από πρησμένα πόδια και τους αστραγάλους. Αυτές οι κάλτσες γίνονται για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στα πόδια, καθώς και την προώθηση της ελεύθερης ροής της λέμφου. Αυτό σημαίνει ότι το αίμα και της λέμφου δεν συγκεντρώνουν σε ορισμένες περιοχές του ποδιού που μπορεί να προκαλέσει επώδυνες πρήξιμο και δυσφορία.

Ελκυστικές κάλτσες για τη μόδα-Μπήκες

Ευτυχώς για σας μόδα-καταλαβαίνω τους ανθρώπους έξω εκεί που πρέπει επίσης να ασχοληθεί με το ενοχλητικά πρόβλημα της λεμφοίδημα, κάλτσες έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία από στυλ, τα χρώματα, και μεγέθη. Μπορείτε να φορέσετε πραγματικά κάλτσες συμπίεσης με ένα φόρεμα κοκτέιλ και κανείς δεν θα ξέρει τη διαφορά! Έτσι πάει online από σήμερα και δείτε την τεράστια ποικιλία από κάλτσες συμπίεσης και να πρηστεί το πόδι-ζητήματά σας για να ξεκουραστούν.

You must be logged into post a comment.