Λεμφοίδημα Σχολεία


Λεμφοίδημα σχολεία προσφέρουν τα σχολεία εμπειρογνωμόνων Κατάρτισης

Λεμφοίδημα προσφέρουν εκτεταμένη εκπαίδευση στη θεραπεία του λεμφοιδήματος. Πολλοί θεραπευτές μασάζ, φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, νοσηλευτές και γιατρούς να παρακολουθούν μαθήματα λεμφοίδημα να γίνουν πιστοποιημένοι θεραπευτές. Τα μαθήματα διδάσκουν Λεμφική Παροχέτευση και Ολοκλήρωση αποσυμφορητική θεραπεία, μαζί με την κατάλληλη φροντίδα του δέρματος, και τη διατροφή και τις συστάσεις της άσκησης.

Η Ακαδημία λεμφικού Σπουδών στη Βόρεια Αμερική προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα στην αρχική Μέθοδος Vodder της MLD και συνδυασμένη αποσυμφορητική Θεραπεία. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει εκπαίδευση παθολογία με ένα γιατρό. Θα λάβετε επίσης 135 ώρες κατάρτισης που περιλαμβάνουν MLD, CDT, καθώς και επίδεση συμπίεσης, διορθωτικών ασκήσεων, την περιποίηση του δέρματος για την πρόληψη της λοίμωξης, και σωστή διατροφή.

Βρίσκοντας Σχολεία σε απευθείας σύνδεση

Εάν ενδιαφέρονται να βρουν σχολεία λεμφοίδημα, δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε πέρα ​​από τον υπολογιστή σας. Το Διαδίκτυο μπορεί να είναι ο οδηγός σας για την εξεύρεση μαθήματα λεμφοίδημα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια απλή αναζήτηση. Μια μηχανή αναζήτησης όπως το Google ή το Yahoo μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις πληροφορίες που ψάχνετε μάλλον γρήγορα.

Θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε κάποια σχετική λέξεις-κλειδιά για να περιορίσετε την αναζήτησή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, οι λέξεις «τα σχολεία λεμφοίδημα» ή «λεμφικό μελέτες» θα ήταν κατάλληλη. Μόλις χτυπήσει το πλήκτρο ENTER στο κλειδί του σκάφους σας, όλες οι ιστοσελίδες που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα σχολεία του λεμφικού μελέτες θα εμφανιστεί στην οθόνη σας για να μπορείτε να περιηγηθείτε στον ελεύθερο χρόνο σας.

You must be logged into post a comment.