Λεμφοίδημα Αντλίες


Λεμφοίδημα αντλίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ως μέρος της ρουτίνας διαχείρισης λεμφοίδημα. Το σκέλος εν λόγω, γενικά ένα χέρι ή το πόδι, θα είναι εφοδιασμένα με μια αντλία, έτσι ώστε αποσυμφορητική θεραπεία μπορεί να γίνει στην ησυχία του σπιτιού σας. Μην, ωστόσο, πιστεύουν ότι στο σπίτι αντλίες λεμφοίδημα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στη θέση των άλλων αποσυμφορητική θεραπείες? μελέτες δείχνουν ξανά και ξανά ότι αυτές οι αντλίες είναι πιο αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες.

Πώς λεμφοίδημα Αντλίες Εργασία;

Λεμφοίδημα αντλίες αποτελούνται από ένα ένδυμα συμπίεσης που είναι πλήρως ενσύρματη και συνδέεται με ένα μηχανικό λειτουργικό σύστημα. Το σύστημα αυτό, γενικά όχι μεγαλύτερο από ένα ραδιόφωνο ρολόι, μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετικές πιέσεις. Τι θα συμβεί στη συνέχεια είναι τα καλώδια προκαλέσει το ένδυμα συμπίεσης να ρυθμικά αποσπάσουν και να απελευθερώσει συγκεκριμένα μοτίβα.

Το λεμφοίδημα πρότυπα αντλίες ακολουθούν θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τις κινήσεις ενός θεραπευτή που εκτελεί ένα εγχειρίδιο λεμφικό μασάζ. Οι κινήσεις πρέπει να ωθήσει συσσωρευμένη πρωτεΐνη υγρό πλούσιο οίδημα μακριά από τα μπλοκάρει ή δυσλειτουργίες λεμφαδένες και προς υγιή λεμφαγγεία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια δραματική μείωση του οιδήματος.

Ένα άτομο που πάσχει από λεμφοίδημα πρέπει να χρησιμοποιούν μια αντλία, όπως συνιστάται από τον θεραπευτή τους. Όταν το πρώτο έναρξη της θεραπείας, οι περισσότεροι θεραπευτές προτείνουμε τη χρήση της αντλίας τέσσερις ώρες την ημέρα, η καλύτερη στιγμή είναι πριν τον ύπνο. Μόλις το πρήξιμο έχει μειωθεί, ωστόσο, ο αριθμός των ωρών μπορεί παρομοίως να μειωθεί σε ένα σταδιακό τρόπο.

You must be logged into post a comment.