Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Για Μασάζ Θεραπευτές


Λεμφοίδημα ασθενείς ωφελούνται από την Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Μασάζ Θεραπευτές

Συνεχής εκπαίδευση για θεραπευτές μασάζ είναι υψίστης σημασίας, όταν πρόκειται για τη θεραπεία του λεμφοιδήματος. Όπως με οποιαδήποτε ασθένεια, υπάρχει μια έντονη ανάγκη για συνέχιση της ιατρικής έρευνας που μπορεί να επιφέρει εξελίξεις στην διαθέσιμες θεραπείες που είτε θα θεραπεύσει ή να διαχειρίζονται καλύτερα επώδυνες καταστάσεις. Λεμφοίδημα είναι μια χρόνια κατάσταση που δεν μπορεί να επηρεάσει μόνο έναν ασθενή σωματικά, αλλά ψυχικά και συναισθηματικά, καθώς και.

Οι παραμορφώσεις που προκαλεί λεμφοίδημα αποτελεί μεγάλη απειλή για την αυτοεκτίμηση του ασθενούς και την αυτο-εικόνα. Μερικές φορές αυτό είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τους ασθενείς να ξεπεράσουν, όπως υπενθυμίζεται συνεχώς κάθε φορά που κοιτάζω στον καθρέφτη που είναι διαφορετικά και ανώμαλη. Αυτό το συναισθηματικό πόνο μπορεί μερικές φορές να κάνει το σωματικό πόνο φαίνεται μικρό σε σύγκριση.

Αυτός είναι ο λόγος που η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των θεραπευτών μασάζ είναι τόσο πολύ σημαντικό. Όταν ένας θεραπευτής μπορεί να εκτελέσει καλύτερα Λεμφική Παροχέτευση και άλλες τεχνικές σε έναν ασθενή που βοηθά να φέρει ανακούφιση από τον πόνο και να μειώσει το πρήξιμο, που φέρνουν την ελπίδα να τον συγκεκριμένο ασθενή, καθώς και. Δεν είναι μόνο διαχείριση της φυσικής κατάστασης, αλλά είναι μειώνοντας το συναισθηματικό τραύμα που είναι τόσο κοινά με ασθένειες όπως λεμφοίδημα.

Μεγιστοποιώντας τα οφέλη του μασάζ

Εάν πάσχετε από λεμφοίδημα, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να πάρει την ανακούφιση από αυτή την οδυνηρή κατάσταση. Να πάρει τακτική μασάζ μπορεί να βοηθήσει παρά πολύ, δεδομένου ότι συμβάλει στην τόνωση της ροής της λέμφου μέσω του συστήματός σας, το οποίο αποτρέπει λέμφου συσσώρευση στις πληγείσες περιοχές. Ως αποτέλεσμα της τακτικής μασάζ, πρήξιμο σας θα πάει προς τα κάτω, όπως και δυσφορία σας. Επιπλέον, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα για τον εαυτό σας γιατί θα ανακτήσει την κινητικότητα στην πληγείσα περιοχή, όπως το οίδημα υποχωρεί, και τον αυτοσεβασμό σας θα αρχίσουν να ανεβαίνουν πίσω πάλι.

You must be logged into post a comment.