Ο καρκίνος αγαπά Όταν ένα ανοσοποιητικό σύστημα ξεχνά Περιγραφή Εργασίας του


Κατά τη δική μου ζωή απειλείται από τον καρκίνο του παγκρέατος πριν από σχεδόν μια δεκαετία, δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το να κάνει το σώμα μου αφιλόξενο για τον καρκίνο … ή να πεθάνουν. Οι γιατροί δεν είχε τίποτα για μένα πέρα ​​από πολύ επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση (που ήταν σχεδόν θανατηφόρα). Κατά συνέπεια, αναγκάστηκα να μάθετε πώς αυτή η ύπουλη ασθένεια είχε πάρει μια θέση στο σώμα μου και ειδικά το πώς θα μπορούσε να αναστρέψει ότι ο καρκίνος φιλικό προς το εσωτερικό περιβάλλον. Βρήκα μια συναίνεση σε εκτεταμένη έρευνα του καρκίνου (πράγματι νόσος) μου χρειάζεται όλες τις πτυχές της χρόνιας φλεγμονής να δημιουργήσει κατάστημα στον ιστό του σώματος

Αντί να επικεντρώνεται στις ακόλουθες πτυχές εδώ, επιτρέψτε μου να ρίξει φως σχετικά με το πώς μπορούν να προκύψουν χρόνιας φλεγμονής στο σώμα μας. Όπως ο τίτλος αυτού του άρθρου συνεπάγεται, είναι εκπληκτικό το ανοσοποιητικό μας σύστημα που εμπλέκονται επειδή η φλεγμονή είναι ένα πολύ φυσιολογικό χρήσιμη διαδικασία αν και μόνο αν είναι σε θέση να ακολουθήσει την έμφυτη «περιγραφή της θέσης εργασίας» και να είναι μια ανταπόκρισης έκτακτης ανάγκης και όχι.

Γνωρίζουμε από πρώτη εκδορά στο γόνατο μας στην παιδική ηλικία που αιμορραγούν, βιώνουμε τοπική θερμότητα, ερυθρότητα, οίδημα και μερικές φορές διαρροή πλάσματος. Εάν τα συντρίμμια παραμένει, μπορούμε να δούμε την ανάπτυξη πύον. Και έχουμε γενικά την πεποίθηση ότι όλοι οι μηχανισμοί αυτοί θα εξαφανιστούν πολύ σύντομα ακριβώς όπως αναμένουμε ότι οι επείγουσας ιατρικής τεχνικοί θα αναχωρήσει φορά ένας ασθενής τραύμα σταθεροποιείται.

Αυτή η αποτελεσματική «πρώτων βοηθειών» του ανοσοποιητικού συστήματος είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή μας. Εμείς δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ακριβώς πώς όλα αυτά τα καταπληκτικά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος να κάνει πολλές δουλειές τους, αλλά είμαστε κανονικά ευτυχής που κάνουν επειδή αναλάβει τη φροντίδα όλων των «μη-εαυτού πράγματα» που προσπαθεί να εισβάλει τραυματίες σώμα μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πού τους μηχανισμούς του ανοσοποιητικού συστήματος μας προέρχονται από μέσα μας, αν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι σε μια κατάσταση τραύμα προκαλεί παράδοσή τους μέσω του αίματος μας. Μαθαίνουμε αυτό το πολύ από μια ακίδα στο ένα δάχτυλο.

Ακόμα, παίρνουμε αυτή την σωτήρια «σύστημα» ως δεδομένο, γιατί βλέπουμε να λειτουργήσει. Βλέπουμε πληγές επουλώνονται. Στη συνέχεια, πάμε με τη ζωή αγνοούν ότι υπήρχε ένα φοβερό ενσωματωμένο μηχανισμό για να ενημερώσει αυτό το «σύστημα», όταν έγινε η ώρα να πακετάρω το «εξοπλισμό» και να πάει πίσω στην «κατάσταση ετοιμότητας», επειδή όλοι οι πρώτες καθήκοντα ανταπόκρισης είχε εκπληρωθεί . Με άλλα λόγια, το ανοσοποιητικό σύστημα «περιγραφή της θέσης εργασίας» καλύπτει το έργο γραφτό να συμβεί μόνο μεταξύ ενός «διακόπτη» και ένα «διακόπτη».

Αν και είναι συναρπαστικό να μελετήσει την «πίσω από τα παρασκήνια» της ζωής του ανοσοποιητικού μας συστήματος, πραγματικά το μόνο που χρειάζεται να εκτιμήσουν συνεχείς και πολύπλοκες προσαρμογές της, ενώ συνειδητοποιούν ότι κάθε μέρος του τρόπου ζωής μας, είτε βοηθά ή εμποδίζει αυτές τις προσαρμογές. Το φαγητό, το ποτό, τον ύπνο, την άσκηση, ανησυχητική, σκέψη, γέλιο, κ.λπ. όλα επηρεάζουν άμεσα τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο να κινείται εκτός προορίζονται παραμέτρους της.

Και πώς το ανοσοποιητικό σύστημα «ξεχνούν περιγραφή των καθηκόντων του» έτσι ώστε ένα αποτελεσματικό «πρώτων βοηθειών» γίνεται σύγχυση, καταπονημένος και ακόμη συστηματικά καταστροφική; Έμαθα ότι το αρχικό ερέθισμα μπορεί να είναι κατά κύριο λόγο σωματική, συναισθηματική, διανοητική, ή το περιβάλλον. Κάποια μορφή άγχους ή «προσβλητικό δύναμη» είναι είτε παρατεταμένη ή επαναλαμβανόμενη αρκετό καιρό για να ξεγελάσουν το ανοσοποιητικό σύστημα σε έναν κύκλο εξαντλώντας βιοχημικές αντιδράσεις. Θα ήθελα να συγκρίνετε αυτό το φαινόμενο ερέθισμα για να καλέσετε 911 σε επαναλαμβανόμενη βάση με το ανοσοποιητικό σύστημα υπάκουα να ανταποκρίνεται σε κάθε βιοχημική «κλήση», έτσι ώστε όλοι οι μηχανισμοί του ανοσοποιητικού συσσωρεύονται στο σώμα σαν ένα τεράστιο ναυάγιο ασθενοφόρο που ξεσπάει σε φλόγες.

Περισσότερα συγκεκριμένα παραδείγματα αιτία διέγερσης μπορεί να είναι:

& bull? Λαμβάνει επαναλαμβανόμενη λεκτική κακοποίηση,

& bull? Αίσθημα ανήμπορος (πολύ συχνή σε ασθενείς με καρκίνο),

& bull? Κρατώντας επάνω δυσαρέσκεια πικρία, το μίσος, ενοχή, φόβο, ανησυχία, ντροπή, κλπ (τοξικά συναισθήματα),

& bull? Να εκτεθούν σε συνεπή περιβαλλοντική πίεση (τοξίνες στον αέρα, το νερό, τα προϊόντα του δέρματος),

& bull? Βιώνοντας επαναλαμβανόμενες φυσικό τραύμα ή στρες (όπως η έλλειψη ύπνου, χρόνια αφυδάτωση, η έλλειψη ανάπαυσης, αγχωτικές συνήθειες άσκησης),

& bull? Τρώγοντας μια διατροφή υψηλή γλυκαιμικό δείκτη (ζάχαρη τροφοδοτεί απευθείας τη φλεγμονή = λίπασμα καρκίνο)

& bull? Τρώγοντας μια διατροφή λείπει σε μόρια που παρέχουν τα κύτταρα του σώματος με τα απαραίτητα για τις διαδικασίες ζωής

& bull? Συνήθως αναπνοή σε ένα ρηχό τρόπο (καλά οξυγονωμένο κύτταρα αντιστέκονται καρκίνο)

& bull? Δεν ασκούν για την ισορροπία των ορμονών και του λεμφικού κίνηση του υγρού.

Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε μάθει μέσα από psychoneurophysiology (επιστήμη που συνδυάζει τη μελέτη των συναισθημάτων, το μυαλό και το σώμα) ότι οι χημικές ουσίες χυθεί αίμα μας για να ενεργοποιήσετε μας «πρώτων βοηθειών» του ανοσοποιητικού συστήματος είναι οι ίδιες χημικές ουσίες που προκαλείται από επαναλαμβανόμενη επίμονη διέγερση ανεξάρτητα από το αν η πηγή είναι ψυχική, συναισθηματική ή σωματική. Οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να οδηγήσει σε συστημική φλεγμονή που υπονομεύει τη ζωή σε επίπεδο κυτταρικό σώμα το οποίο, φυσικά, είναι όπου ο καρκίνος μπορεί να σχηματιστεί.

Έτσι είναι βέβαιο ότι οι τοξικές σκέψεις και τα λόγια τόνωση φλεγμονώδη σωματικά συμπτώματα που μπορεί να είναι προσωρινή ή χρόνια. Έχουμε όλοι βιώσει την προσωρινή τύπου κάθε φορά που έχουμε κοκκίνισε, επειδή τα συναισθήματα που προκαλούνται από τα λόγια ή τις ενέργειες διεγείρεται μια φυσική αντίδραση του έξαψη, αύξηση καρδιακού ρυθμού, κλπ

Παραδοσιακή ιατρική εξακολουθεί να αντιστέκεται στην «σώμα /νου» σύνδεση, επειδή η νου έχει από καιρό θεωρηθεί «ανυπολόγιστη»? Ωστόσο, η καλή επιστήμη έχει τώρα μετριέται συναισθηματική χημικές αντιδράσεις, αποδεικνύοντας την ύπαρξη των υποδοχέων για τις εν λόγω χημικές ουσίες σε όλες τις κυτταρικές μεμβράνες του σώματος. Το ερέθισμα της χρόνιας φλεγμονής μπορεί, πράγματι, να αρχίσει στο μυαλό ή τα συναισθήματα, καθώς και στο σώμα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υποστηριχθεί ότι το μυαλό και το σώμα δεν μπορεί να διαχωριστεί στις αντιδράσεις αυτές οφείλονται σε ανακαλύψεις που έγιναν μέσω των δύο psychoneurophysiology και της κβαντικής μηχανικής.

Περαιτέρω εξετάζει τη σχέση μεταξύ καρκίνου και φλεγμονής, γνωρίζουμε ότι η χρόνια αθροιστική φλεγμονώδεις αντιδράσεις ξεκινήσει με ιδιαίτερη «συναγερμός» χημικές ουσίες και πρωτεΐνες χυθεί αίμα. Τα αιμοφόρα αγγεία στη συνέχεια να γίνει περισσότερο πορώδης και πρωτεΐνες αίματος του πλάσματος και ορισμένων διαρρεύσει όλο και περισσότερο εντός του χώρου μεταξύ των κυττάρων του σώματος πιέζει τριχοειδή μακριά από κυτταρικές μεμβράνες. Ένας καταρράκτης των γεγονότων εμφανίζεται η οποία οδηγεί σε κύτταρα αδυνατεί να λάβει την παράδοση των θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου μέσω μεμβρανών τους.

Με αυτόν τον τρόπο τα κύτταρα δεν μπορούν να παράγουν ενέργεια (για τον εαυτό τους ή για μας) και να κάνουν μοναδικό έργο τους για τον ιστό του σώματος στο οποίο ζουν ( πάγκρεας βήτα κύτταρα δεν μπορούν να κάνουν ινσουλίνη για παράδειγμα). Έλλειψη οξυγόνου στα κύτταρα διεγείρει τελικά πόνο. Σε αντίθεση με τα φυσιολογικά κύτταρα, όλα τα καρκινικά κύτταρα μπορούν να ζήσουν καλά ζύμωση ζάχαρης στην απουσία οξυγόνου. Απόβλητα δεν μεταφέρονται μακριά από το υγρό μεταξύ των κυττάρων, επειδή τα λεμφαγγεία και οι φλέβες δεν μπορεί να διαρκέσει μέχρι όλα αυτά τα επιπλέον υγρά και μεγάλα πρωτεϊνικά μόρια. Έτσι εξελίσσεται ένα τέλειο περιβάλλον για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων:

& bull? Οξύτητα από την

ζύμωση & bull? Έλλειψη

οξυγόνου & bull? Αδυναμία και θάνατο σε φυσιολογικά κύτταρα

& bull? Χαμηλή ή καθόλου παραγωγή ενέργειας

& bull? Παύση της κανονικής αναπαραγωγής των κυττάρων

& bull? Λιμοκτονία των φυσιολογικών κυττάρων

& bull? Χημικά και πρωτεΐνη ανωμαλίες

όγκοι γενικά χρειάζονται χρόνο για να σχηματίσουν και, σε αυτή τη διαδικασία, εκπέμπουν χημικές ουσίες που «τέχνασμα» το σώμα στην οικοδόμηση νέας προσφοράς αίματος προς τον εαυτό τους, ενώ τα φυσιολογικά κύτταρα εξακολουθούν να αγωνίζονται και λαχανιάζοντας για τη ζωή.

Η θαυμάσια γίνονται και εξαιρετικά πολύπλοκο «έκτακτης ανάγκης» το ανοσοποιητικό σύστημα δεν έχει ως στόχο να εργάζονται συνεχώς σαν ένας ειδικευόμενος γιατρός συχνά πιέζονται να κάνουν. Έχει ως στόχο, όπως έχω περιγράψει, να βιαστούμε σε μια περιοχή του τραύματος, καθαρίστε επάνω, στη συνέχεια, να τονωθεί η ανάπτυξη ουλώδους ιστού και νέα παροχή αίματος. Όταν η αποστολή επιτυγχάνεται, είναι βιοχημικά ματαιώθηκε το site για να περιμένουν το επόμενο «911 κλήση.»

Στη δική μου περίπτωση καρκίνου, συνειδητοποίησα ότι η πρόκληση μου ήταν να αντιστρέψει τις συνθήκες που ανάγκασε το σώμα /το μυαλό μου ουσιαστικά να κρατήσει 911 σχετικά με τη λειτουργία επανάκλησης σύγχυση με αυτόν τον τρόπο το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Είχα καιρό αδρανή στην πίστη μου, αλλά σύντομα κατάλαβα ότι μου κρατάει πάνω δυσαρέσκεια και πικρία για κυριολεκτικά δεκαετίες (και όχι συγχωρεί σύμφωνα με την πίστη μου) είχε κρατήσει τα καταστρεπτικά χημικά αναδεύει. επούλωση μου άρχισε πνευματικά και συναισθηματικά με την άρση των συναισθηματική /ψυχική τοξίνες με μεγάλη υποστήριξη προσευχή. Συμμερίζομαι αυτό το κομμάτι των πληροφοριών για να δείξουμε πώς η υπερβολική έρχονται χρόνιας φλεγμονής τόνωσε συναισθηματικά ανοίγει την πόρτα σε όλη την υγεία του σώματος /νου /πνεύμα.

Σωματική θεραπεία ακολούθησε την πνευματική θεραπεία, όταν εγώ κράτησα τη διαδικασία απλή βάζοντας μόνο στο σώμα μου ουσίες ανοσοποιητικό σύστημα μου «διαβάσει» το πραγματικό μόρια των τροφίμων και όχι ως «μη-εαυτού μόρια» όπως εκείνες που κατασκευάζονται και τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Τα σώματά μας, στην πραγματικότητα, είναι φτιαγμένα από τα ίδια μόρια, όπως τα τρόφιμα που είναι γραφτό να φάτε και το ανοσοποιητικό μας σύστημα γνωρίζει ποια μόρια αυτά είναι.

Το πρωτόκολλο διατροφικές σήμαινε έπαιρνα αυτό ο Θεός-δίνεται την ευκαιρία να φάει πάρα πολλά των φυτών με βάση βιολογικά λαχανικά και άφθονο πολύχρωμα οργανικών μούρα, καθώς και άφθονο φρέσκο ​​χυμό λαχανικών. Επίσης, φρόντισε πήρα την αφθονία των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, κυρίως μέσα από μια συνταγή λάδι λιναριού. Είμαι απόλυτα μείνει ζάχαρης (ιδιαίτερα φλεγμονώδη λίπασμα καρκίνο) και όλα τα τρόφιμα που μετατρέπονται γρήγορα σε ζάχαρη (ψωμιά κλπ) με μια στάση που το φαγητό μου ήταν η ιατρική μου. Εγώ δεν τρώνε κρέας ή γαλακτοκομικά (με λίγες εξαιρέσεις γαλακτοκομικά) για αρκετά χρόνια και στη συνέχεια να προστεθούν μόνο οργανικά τρέφονται με χόρτο το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα σε μικρές ποσότητες. Έπινα (ακόμα) μόνο εξαιρετικά φιλτραρισμένο ή αποσταγμένο νερό συχνά με οργανικό χυμό λεμονιού προστίθενται και χωρίς σόδα εάν γλυκαίνεται με ζάχαρη ή τεχνητή γλυκαντική ουσία. Το μόνο μου γλυκαντικό είναι stevia -. ένα βότανο με μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη (δείκτης του σακχάρου στο αίμα)

Διανοητικά, δεν θα μπορούσα να την πολυτέλεια να αφήσουμε «άρνηση whiningl» στη ζωή μου σκέψης. Πρόσθεσα βαθιές ασκήσεις αναπνοής και απλή λέμφου κινείται ασκήσεις που ήταν τόσο σωματικά όσο και ψυχικά επούλωση. Κυριολεκτικά με τη χάρη του Θεού, εγώ καθαριστεί ζωή της σκέψης μου και έμαθε να μιλά για την υγεία και όχι το θάνατο πάνω από το σώμα /το μυαλό μου και φρόντισε τους γύρω μου έκανε το ίδιο. Η θεραπεία για τον καρκίνο είναι, στην πραγματικότητα, ανακαινισμένο εσωτερικό υγεία και ένα υγιές κύτταρο του σώματος δεν μπορεί ποτέ να εξελιχθούν σε καρκινικά. Σεβασμός «περιγραφή εργασίας» φοβερό το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι το κλειδί

Σχετικά με το Συντάκτης:. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερο σε βάθος διατροφική και πνευματική ενθάρρυνση είναι διαθέσιμη στο βιβλίο Jacquie Woodward, η «κλείσετε την πόρτα για τον Καρκίνο και να ασφαλίσει από τη ζωή σας », που είναι διαθέσιμο σε έντυπη ή Kindle μορφές από amazon.com ή από τον ακόλουθο δικτυακό τόπο. Οι συζητήσεις στο βιβλίο συνεχίστηκε σε https://www.slamthedooroncancer.com όπου υπάρχει μια καρτέλα επαφής μέσω του οποίου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συγγραφέα με ερωτήσεις ή σχόλια. Το βιβλίο και η ιστοσελίδα περιλαμβάνει 5 έγγραφα των πόρων σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους αναγνώστες σε καταστάσεις όπου «ο χρόνος είναι πολύτιμος.»

Υπάρχουν διάφορα βίντεο με ασκήσεις και «Συνομιλίες με Jacquie Woodward» αποσπάσματα συνέντευξης συζητά την επούλωση περιπέτεια της στο https: //www.youtube.com/user/jawduffy

You must be logged into post a comment.