3 Κοινές αιτίες του χαμηλότερου πόνου στην πλάτη


Χαμηλό πόνο στην πλάτη σας κρατά από το να απολαμβάνουν τα μικρά πράγματα στη ζωή, όπως ο ελεύθερος χρόνος με τα παιδιά σας, λαμβάνοντας σκύλος σας στην καθημερινή βόλτα του, παίζοντας ένα παιχνίδι γκολφ με μπουμπούκια σας, ή απλά να χαλαρώνετε σε σας αγαπημένη καρέκλα μπροστά στην τηλεόραση. Σχεδόν κάθε κίνηση που κάνετε συνεπάγεται τη χρήση των μυών στην πλάτη σας.

Έτσι, φυσικά, όταν πίσω σας είναι τραυματίες, η ποιότητα της ζωής σας θα υποφέρει δραματικά. Εδώ είναι μερικές κοινές αιτίες του χαμηλότερου πόνου στην πλάτη.

ακατάλληλη χρήση των ραχιαίων μυών

τις πιο κοινές αιτίες του πόνου στην πλάτη είναι τα στελέχη και τα διαστρέμματα από τραυματισμούς στην πλάτη λόγω της ακατάλληλης χρήσης των μυών. Ραχιαίους μυς μπορεί ακούσια να τραυματιστούν από τη συμμετοχή σε δραστηριότητες που μέρα με τη μέρα, όπως η άρση βαρών, μαζεύοντας τα παιδιά, ακατάλληλη κάμψη, toting μια υπερμεγέθη τσάντα, καμπουριάζετε στην καρέκλα σας, κάθονται για μεγάλες χρονικές περιόδους, και τον ύπνο σε μια ετοιμόρροπη παλιό στρώμα.

Η παχυσαρκία μπορεί επίσης να θέσει επιπλέον πίεση στους μυς στην πλάτη σας και να προκαλέσει χαμηλότερο πόνο στην πλάτη. Η έναρξη του πόνου από τα στελέχη και τα διαστρέμματα μπορεί να έρθει αμέσως, ή ημέρες αργότερα. Όταν οι μύες στην πλάτη σας τραυματίες, θα κόμπο-up, ή σπασμό σε μια προσπάθεια να αποτρέψει μεγαλύτερη ζημιά. Αυτοί οι σπασμοί να οδηγήσει σε σοβαρή οσφυαλγία, και δυσκολία στην κίνηση.

διολίσθηση ή κήλη δίσκων

διολίσθηση δίσκους, επίσης γνωστή ως κήλη δίσκων μπορεί να προκληθεί από πολλά πράγματα, όπως το τραύμα στο πίσω μέρος, εκφύλιση του δίσκου, τη γήρανση, τις απότομες κινήσεις συστροφή, υπερβολική πίεση στο δίσκο από τη βαριά ανύψωση, και το υπερβολικό βάρος. Μια δισκοπάθεια στο πίσω ασκεί πίεση στα νεύρα, προκαλεί φλεγμονή και ποικίλους βαθμούς πόνο στην πλάτη.

Μια κήλη δίσκου μπορεί να επηρεάσει περισσότερο από το κάτω μέρος της πλάτης περιοχή. Αν το κατεστραμμένο δίσκο βάζει πίεση στο ισχιακό νεύρο, αυτό οδηγεί σε μια κατάσταση γνωστή ως ισχιαλγία. αίτια Ισχιαλγία καύση και βελόνα-όπως πόνους που πυροβολούν από το κάτω μέρος της πλάτης, σε όλη τη διαδρομή προς τα κάτω την απόσταση του πίσω μέρος του ποδιού.

Οστεοαρθρίτιδα

Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια εκφυλιστική πάθηση που μπορεί να επηρεάσει διάφορα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου και του πίσω. Αυτή η κατάσταση δεν θα συμβεί εν μία νυκτί? σταδιακά προκαλεί φθορά των δίσκων μεταξύ των σπονδύλων που αμβλύνει τα οστά. Μόλις αυτές οι δίσκοι επιδεινώνεται, οι σπόνδυλοι θα πιέσει ενάντια στο άλλο και να προκαλέσουν πόνο και δυσφορία πλάτη.

Η οστεοαρθρίτιδα είναι πιο συχνή σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, επειδή οι αλλαγές του σώματος όπως την ηλικία σας. μέρη του σώματος ταξιδεύουν νότια, το δέρμα αρχίζει να λεπταίνει, και τα οστά σας γίνονται πιο εύθραυστα λόγω της απώλειας ασβεστίου. Αυτή η απώλεια του ασβεστίου καθιστά τα οστά σας εύθραυστα και περισσότερο επιρρεπή σε κατάγματα συμπίεσης που σας βάζουν σε κίνδυνο για τον πόνο στην πλάτη.

στελέχη και διαστρέμματα από ακατάλληλη χρήση των μυών, γλίστρησε δίσκους, και η οστεοαρθρίτιδα μπορούν να προκαλέσουν πόνο στην πλάτη σας. Ευτυχώς, οι τεχνολογικές εξελίξεις και βελτιώσεις στη σύγχρονη ιατρική έχουν καταστήσει δυνατή για χειροπράκτες να προσφέρουν στους ασθενείς τους πολλές επιλογές για να διαχειριστεί ή να τερματίσετε εξουθενωτικές πόνο στην πλάτη για τα καλά.

Αν έχετε πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης σας, μην υποφέρουν στη σιωπή. Επικοινωνήστε με το ένα πίσω ειδικός πόνου για να ρωτήσω σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές θεραπείας.

You must be logged into post a comment.