Του τραχήλου της μήτρας: Ο πόνος στον αυχένα


Ερώτηση

Η ΕΡΩΤΗΣΗ: Τηρούνται Κύριε,

ηλικία μου είναι 58 χρόνια. Όταν πήρα το πρωί στις 23 Απριλίου στην Τανζανία, είχα ένα σοβαρό πόνο στο λαιμό. Ήμουν στο νοσοκομείο για 8 ημέρες για έμετο και ζάλη. MRI διαδικασία έγινε για Multiplanar και multisequential εικόνες που αποκτώνται μέσω της αυχενικής μοίρας, χωρίς αντίθεση IV γαδολίνιο. Μετά ήταν τα ευρήματα:

1. Αντιστροφή της αυχενικής λόρδωσης που εντοπίστηκαν.

2. Μειωμένη ύψος του μεσοσπονδύλιου δίσκου του C5 /C6 σημειωθεί alongwith μείωση ύψους σπονδυλικού σώματος του C5 και C6.

3. Στο C5-C6, postocentral προεξοχή του δίσκου φαίνεται με ελαφρά κατώτερη μετανάστευση προκαλεί μέτρια δεξιά και αριστερά ήπια νευρικό στένωση τρήματα alongwith μέτρια πρόσθια σκληρός θύλακας identation.

4. Στο C6-C7 συγκρότημα οπισθοπλάγιου discosteophytes δει προκαλώντας διμερείς ήπια νευρικό στένωση formanina alongwith ήπια πρόσθιο σκληρός θύλακας identation.

5. Στο C4-C5, οπισθοπλάγιου discosteophytes συγκρότημα δει προκαλώντας μέτρια πρόσθια σκληράς μήνιγγας identation σάκο χωρίς σημαντική συμπίεση των ριζών.

Τότε ήρθα στην Ινδία για τη θεραπεία. Θα μπορούσατε να συστήσει την περαιτέρω πορεία δράσης και σε πόσες μέρες θα χρειαστεί για να ανακάμψει; Εξακολουθώ να έχω έντονο πόνο στο δεξιό αγκώνα χέρι (κάτω από τον αγκώνα). Θα πρέπει να συμβουλευτώ έναν νευροχειρουργό επίσης

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αγαπητέ Ανεμο Kumar Garg,

Σας ευχαριστώ για τη λήψη του χρόνου να μου γράψει. Λυπάμαι πολύ να ακούσω από έντονο πόνο στον αυχένα σας. Είπατε ότι ήρθε στην Ινδία για τη θεραπεία. Μήπως έχετε κάποια θεραπεία ακόμα; Αν ναι, τι είχατε; Ακούγεται σαν να μου το έντονο πόνο στο δεξί σας χέρι κάτω από τον αγκώνα μπορεί να σχετίζεται είτε με την προεξοχή του δίσκου και το ύψος του δίσκου στένωση. Αν μου ήταν θα πάρει το δίσκο μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα σε έναν ορθοπεδικό χειρουργό και έναν νευροχειρουργό για να πάρει γνώμες. Είμαι περίεργος αν μπορεί επίσης να αισθάνονται μούδιασμα ή κάψιμο ή τσούξιμο στο χέρι σας. Είστε αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε αδυναμία;

Υπάρχει κάποια παράλυση εκεί; Έχω δει πολλούς ασθενείς που έχουν υποστεί επαγόμενη δίσκο νευροπάθεια. Από αυτούς, κάθε ένας από αυτούς έχουν βελτιωθεί με μη χειρουργική νωτιαίου αποσυμπίεση. Προτείνω να εξετάσει αναζητούν ένα γιατρό με αυτή την εμπειρία για να δείτε αν είστε υποψήφιος για αυτό το θαυματουργό θεραπεία. Είναι υψίστης σημασίας που αναζητούν την προσοχή αμέσως, λόγω της πιθανής ύπαρξης σοβαρού φύση του προβλήματος αυτού.

Μπορείτε σας παρακαλώ να λάβει μια στιγμή έξω για να βαθμολογήσετε την απάντησή μου και να εξετάσει κορυφαίες ορίσει εμένα ως εθελοντής του μήνα.

σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση,

Dr. Ron Nusbaum

www.backclinicsofcanada.ca

Η ———- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ———-

Η ΕΡΩΤΗΣΗ: Τηρούνται Κύριε,

Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη πρότασή σας. Εργάζομαι ως Ακόλουθος στην Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας, Dar es Salaam, Τανζανία και αποστέλλονται από την ινδική υψηλής Commision στην Ινδία για αυτή τη θεραπεία. Έχω ήδη λάβει θεραπεία με ειδικό ορθοπεδικό γιατρό στην Ινδία από 5 Μαΐου (17 ημέρες) και λαμβάνοντας μόνο με ιατρική συνταγή. Δεν υπάρχει καμία βελτίωση και ο πόνος στο δεξί μου χέρι δεν επιχορηγούν. Το πρόβλημα ξεκίνησε στο Dar es Salaam στις 23 Απριλίου. άσκηση Φυσιοθεραπεία είχε γίνει στο Dar es Salaam για δύο ημέρες στο νοσοκομείο, όταν έγινα δεκτός (από Απρίλιος 26 – Μάιος 3).

Τώρα βιώνω έντονο πόνο στο δεξί μου χέρι κάτω από τον αγκώνα. Βιώνω αδυναμία, μούδιασμα στα δύο τελευταία δάκτυλα του δεξιού μου χεριού και μια αίσθηση καψίματος στο χέρι μου. Παράλυση δεν είναι αισθητή στο χέρι μου. Σήμερα έχω γνώμη ενός νευροχειρουργού και μου είπε ότι η λειτουργία του λαιμού πρέπει να γίνει αν δεν υπάρχει ανακούφιση εντός 6 εβδομάδων από τη λήψη φαρμάκων.

Η Θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε τη γνώμη σας εάν η λειτουργία του λαιμού είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για αυτό το πρόβλημα; Ποια άσκηση φυσικοθεραπείας είναι χρήσιμο στην περίπτωσή μου; Πόσες ημέρες θα πάρει για να θεραπεύσει αυτή την ασθένεια;

Η άλλη μια φορά ευχαριστώ για τη συνεργασία σας

,

Ανεμο Kumar Garg

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:. Αγαπητοί Ανεμο,

Κατ ‘αρχάς επιτρέψτε μου να σας πω πώς πραγματικά αισθάνομαι σας πόνο και αγωνία. Πρέπει να γνωρίζετε ότι επιθυμώ να σας βοηθήσει, αλλά όπως έχω ορισμένους περιορισμούς σε ότι δεν είναι σε θέση να σας εξετάσει άμεσα και να δούμε MRI σας. Όσον αφορά την ερώτησή σας σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση, διστάζω χειρουργική επέμβαση, εκτός αν έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι συντηρητικές βιώσιμες επιλογές. Μπορεί να είναι ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφια για το μου μη χειρουργική αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης με τη θεραπεία με λέιζερ. Δεν πιστεύω ότι η ιατρική μπορεί μόνο να σας βοηθήσουν. Παρακαλώ πηγαίνετε στην ιστοσελίδα μου στο www.backclinics.ca για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μη-χειρουργική της σπονδυλικής στήλης αποσυμπίεσης. Αν είχατε οποιαδήποτε δοκιμή του προβλήματος σας, το οποίο περιλαμβάνεται εγχειρίδιο έλξης και αισθητή ακόμα μικρή μείωση των τυχόν συμπτώματα, τότε προτείνω έντονα ότι μπορείτε να βρείτε ένα γιατρό με μη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης εμπειρία αποσυμπίεση πρέπει να αξιολογούνται για την υποψηφιότητα της για τη διαδικασία αυτή. Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθήσει με κάποιο άλλο τρόπο. Για τώρα μπορώ να σας προσφέρουν όλες τις καλύτερες ευχές για μια πλήρη ανάκαμψη με τη βοήθεια του Παντοδύναμου.

Η Dr.

Ron Nusbaum

———- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ———-

Η ΕΡΩΤΗΣΗ: Τηρούνται Κύριε,

Η Με Παντοδύναμου χάριτος, ο πόνος μου έχει αρχίσει να μειωθεί μόνο με φάρμακα. Προηγουμένως είχα έντονο πόνο στους ώμους και το σύνολο δεξί χέρι. Τώρα ο πόνος έχει μειωθεί σε κάτω από τον αγκώνα και την παλάμη του δεξιού χεριού. Αλλά έντονο πόνο υπάρχει στην παλάμη μόνο. ​​

Όπως έχω ακόμα τον πόνο και ορθοπεδικό γιατρό δίνει φάρμακα μόνο και ο ίδιος έχει αρνηθεί την άσκηση φυσικοθεραπείας.

Κύριο ερώτημά μου είναι αν θα ανακτήσει από τα φάρμακα μόνο ή πρέπει να πάω για φυσιοθεραπεία, εκτός από τα φάρμακα. Επίσης, παρακαλούμε να ενημερώσετε αν πρόκειται να την Τανζανία, από το 4ο Ιούνιος είναι εφικτό ή όχι, όπως στην Τανζανία, οι ιατρικές εγκαταστάσεις δεν είναι εύστοχη.

Συμβουλές σας ήταν πραγματικά χρήσιμη. Ευχαριστώ για τη βοήθειά μου.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Ανεμο Kumar Garg

Η

Απάντηση

Η Αγαπητοί Ανεμο Kumar Garg,

Είμαι τόσο χαρούμενος που τα συμπτώματά σας έχουν μειώθηκε. Δεδομένου ότι δεν έχετε εξέτασε τον εαυτό μου δεν μπορώ με ασφάλεια να σας πω αν θα ανακτήσει πιθανό από τα φάρμακα μόνο. Τι μπορώ να sy είναι ότι έχω διαπιστώσει ότι όταν οι ασθενείς μου έχουν υποφέρει από πόνο που οφείλεται σε κατεστραμμένο νωτιαίο δίσκους, έχουν την καλύτερη απόδοση όταν υποβάλλονται σε μη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης αποσυμπίεσης. Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθήσει περισσότερο. Εγώ σας εύχομαι ταχεία και πλήρη recovey από τον πόνο σας.

Η Χαιρετισμοί,

Dr. Ron Nusbaum

You must be logged into post a comment.