Λεμφοίδημα Management


διαχείριση Διδασκαλία λεμφοίδημα είναι μια σημαντική πτυχή της που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη θλίψη. Όπως και πολλά άλλα ιατρικά θέματα, μπορεί να είναι δραστικά πιο υποφερτή αν διαχειρίζεται σωστά. Ο παρακάτω οδηγός περιγράφει μερικά από τα πολύ βασικά, όταν πρόκειται για τη διαχείριση λεμφοίδημα.

Λεμφοίδημα Βασικά Διαχείρισης

Για εκείνους που πάσχουν από δευτερογενή λεμφοίδημα, η διαχείριση θα είναι δευτερεύουσα στην επούλωση των πληγών αυτού θλίψη και αν προκλήθηκε από κάποιο είδος της λοίμωξης. Εάν τα συμπτώματα λεμφοίδημα εμφανίστηκαν κατά τον ίδιο χρόνο όπως τη μόλυνση (που γενικά υποδεικνύεται με προβλήματα όπως ερυθρότητα, εξάνθημα ή φλύκταινες), τότε τα αντιβιοτικά θα χορηγηθεί. Αν τα αντιβιοτικά δεν ξεκαθαρίσει τη μόλυνση και το λεμφοίδημα δεν εξαφανίζεται, τότε πιο αναπτυγμένες διαχείρισης λεμφοίδημα θα είναι απαραίτητη.

Διαχείριση λεμφοίδημα για εκείνους με πρωτοπαθή λεμφοίδημα ή μακροχρόνια δευτερογενή λεμφοίδημα περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά στάδια. Τα μέτρα αυτά βασίζονται σε ό, τι συνήθως αναφέρονται ως (Complex αποσυμφορητική θεραπεία) μεθόδους CDT. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν τα εξής:. Λεμφικής παροχέτευσης, σωστή φροντίδα του δέρματος και τη διατροφή, επίδεση, η χρήση των ενδυμάτων συμπίεσης, και διορθωτικές άσκηση

Η ρουτίνα που πρέπει να ακολουθείται από ένα άτομο διαγνωστεί με λεμφοίδημα μπορεί να φαίνεται συντριπτική. Η ρουτίνα κοινή διαχείριση λεμφοίδημα απαιτεί πολλή προσοχή και φροντίδα για να βεβαιωθείτε ότι η κατάσταση παραμένει υπό έλεγχο. Στο τέλος, όμως, είναι πολύ καλύτερα από ό, τι παραμελεί την απομείωση της αξίας και το αφήσετε να κλιμακωθεί σε μια πραγματικά αφόρητη πρόβλημα.

You must be logged into post a comment.