Τα συμπτώματα της κυτταρίτιδας


Οι

συμπτώματα Κυτταρίτιδα συχνά αγνοείται, επειδή πολλοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν αυτή τη μόλυνση ως τίποτα περισσότερο από ένα εξάνθημα. Καθώς τα συμπτώματα κυτταρίτιδας πράγματι αντικατοπτρίζουν εκείνες ενός κοινού εξάνθημα, είναι απόλυτα κατανοητό το πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό το λάθος. Η κύρια διαφορά ανάμεσα σε ένα εξάνθημα και κυτταρίτιδα είναι ότι η κυτταρίτιδα, δεδομένου ότι είναι μια βαθιά λοίμωξη των ιστών, συνήθως εμφανίζεται κοντά σε μια πληγή κάποιου είδους.

Κοινή Κυτταρίτιδα Συμπτώματα

Όπως κυτταρίτιδα είναι μια μόλυνση, η συμπτώματα που σχετίζονται με αυτό είναι εκείνοι που συχνά συνδέεται με διάφορες λοιμώξεις του δέρματος. Αυτά τα συμπτώματα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: ερυθρότητα, θερμότητα, οίδημα και πόνο. Εάν έχετε ένα τραύμα ή το δέρμα τραύμα κάποιου είδους που παρουσιάζουν αυτά τα συμπτώματα κοινά φλεγμονής, μπορεί να έχετε μια περίπτωση κυτταρίτιδας.

Μερικές φορές μη μολυσμένων προβλήματα οίδημα και τη φλεγμονή θεωρείται ότι είναι τα συμπτώματα της κυτταρίτιδας όταν είναι στην πραγματικότητα κάτι εντελώς διαφορετικό. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που πάσχουν από κακή κυκλοφορία στα πόδια μπορούν να αναπτύξουν μια κατάσταση που ονομάζεται «στάση δερματίτιδα», που συχνά συγχέεται με κυτταρίτιδα λόγω της φολιδωτό κόκκινο δέρμα που προκαλεί. Αυτό, όμως, είναι μόνο μία από τις πολλές συνθήκες που είναι κακοί συχνά ως κυτταρίτιδα.

Πού Do Κυτταρίτιδα συμπτώματα Ανάπτυξη;

Όπως προαναφέρθηκε, οι περισσότερες περιπτώσεις κυτταρίτιδας αναπτυχθεί κοντά σε περιοχές του τραύματος του δέρματος. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι αποτελεί «τραύμα του δέρματος,» περιλαμβάνει τίποτα από ελαφρά γδαρσίματα σε χειρουργικές πληγές και έλκη. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι μερικές φορές περιπτώσεις κυτταρίτιδας αναπτυχθεί όταν δεν υπάρχει τραύμα του δέρματος σε όλα.

You must be logged into post a comment.